""
""

Amijen je desetkovan, a Ludak postrojio Doge

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.17. | 12:37

Kvota na dvojku je odlična

U ponedeljak je na programu odloženi meč osmog kola Lige 1 između Amijena i Lila (19.00). Kao što smo pomenuli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA, ovde vredi zategnuti dvojku.

Izabrane vesti

Zašto?

Deluje nam da je čuveni profesor Marselo Bijelsa postrojio Doge koje su se konačno mrdnule sa dna tabele u Ligi 1. Jedan od najskupljih timova u Francuskoj vezao je dve ubedljive pobede, nad Sent Etjenom (3:1) i Mecom (3:0) i sada sa velikim motivom i ambicijama stiže u Amijen. Popularni Ludak sigurno zna da motiviše svoje fudbalere, a dobra vest za Lil je i činjenica da je protivnik desetkovan jer zbog povreda večeras za domaćina neće igrati Bodmer, Šarije i Fofana.   

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5023 FRA 1 Amiens - Lille ki 2 2,80

Opet, mnogo golova ne treba očekivati jer Amijen generalno važi za veoma tvrdu ekipu, o čemu svedoči da je u dosadašnjem toku sezone na samo 17 odsto mečeva igrao 3+,  čemu najviše doprinosi loš napad (0,67 postignutih golova u proseku). Amijen je u seriji od osam mečeva na kojima je prolazila igra 0-2. Sa druge strane,  Lilova ofanziva je u ekspanziji, ali je brojke kažu da su sa prosečno jednim postignutim golom po meču ipak među neefikasnijim društvom u Ligi 1. 

Da zaključimo - dvojka je izgledna i vredi je probati. Istina, Amijen je vezao pet mečeva bez poraza, ali je u tom rasponu pao sa 16. na 19. poziciju. 

FRANCUSKA 1

19.00: (2,75) Amijen (3,00) Lil (2,80)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizaEvropaFrancuskakladionicaLiga 1Lilsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara