"Ana i Jelena"
"Ana i Jelena"

Ana kreće sa Novog Zelanda, a Jelena iz Kine

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.16. | 12:35

Srpske teniske zvezde otvaraju Novu 2017. već 2. januara

Ana i JelenaNajbolje srpske teniserke, Jelena Janković i Ana Ivanović odredile su turnire na kojima  će započeti narednu sezonu.

Trenutno prvi ženski reket Srbije, iako je tek 55. na WTA listi, popularna Džej Džej otvara 2017. u kineskom Šenženu gde se od 2. do 8. januara održava turnir International kategorije na kojem je prošle godine slavila Agnješka Radvanska. Poljakinja će braniti titulu, a pored nje u Šenženu će igrati, od poznatijih imena Rumunka Simona Halep, Britanka Džoana Konta, izvanredna Čehinja Karolina Pliškova...

Izabrane vesti

Što se tiče "gospođe Švajnštajger",  koja je trenutno 63. na svetskoj lestvici, ona se odlučila za daleki Ouklend na Novom Zelandu. Turnir ASB Klasik, kao onaj u Šenženu, je International kategorije i odražava se u prvoj sedmici nove godine. Zanimljivo je napomenuti da je Ivanovićeva slavila na tom takmičenju pre dve sezone, a Jankovićeva 2007.  Titulu sada brani Sloen Stivens, a učestvovaće veliki broj vrhunskih takmičarki kao što su obe sestre Vilijams, Karolina Voznijacki, Julija Gerges, Ana Konjuh itd.

I Ana i Jelena su za sobom ostavile najlošiju sezonu u profi karijerama, obeleženu ne samo ispadanjem iz Top 50, nego i povredama koje su više-manje i razlog tog pada.

(foto: Action Images)


tagovi

Ana IvanovićJelena JankovićKinaNovi ZelandSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara