""
""

Astra nudi titulu Steaui

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 19:23

Lider posle novog remija ima samo bod prednosti u odnosu na branioca titule

Ispotila se prednost koju je Astra donela u plej-of rumunskog šampionata! Sada, nakon što je kompletirano 5. kolo doigravanja - još toliko je ostalo do kraja - slobodno možemo da kažemo da je aktuelni branilac titule Steaua ponovo prvi favorit za tron.

Izabrane vesti

Posle poraza u derbiju pre nekoliko nedelja od aktuelnog prvaka i večerašnjeg remija pred svojim navijačima sa Pandurijem (0:0), Astra se vraća na prvu poziciju, ali sada samo sa bodom viška u odnosu na najtrofejniji rumunski klub. 

Ključni momenat današnjeg meča dogodio se u samom finišu utakmice kada je Filipe Tešeira neoprezno startovao na sredini terena i dobio drugi, isključujući karton. Sa deset igrača u polju domaći nisu uspeli da probiju bunker Pandurija i ostalo je do kraja 0:0.

Astra posle pet odigranih kola u plej-ofu ima 36 bodova, Steaua je na 35, a Dinamo iz Bukurešta sakupio je 30. Ta tri kluba do kraja prvenstva boriće se za titulu, ali jasno je da je posle svega Steaua u velikoj, pre svega psihološkoj prednosti, a može se reći i u najboljoj formi...

(foto: Action Images) 


tagovi

Rumunija liga 1RumunijaPanduriLiga 1Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara