""
""

Berluskonijeva taktika: Muntari i Flamini na Mesija! Kapelo priziva sreću

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.02.13. | 14:30

Gazda Milana se nada da će dvojica destruktivnih vezista uspeti da zaustave najboljeg igrača planete, nekadašnji trener Rosonera smatra da je Barselona veliki favorit

 

Izabrane vesti

Najavljeno – učinjeno! Gazda Milana, Silvio Berluskoni je ispunio obećanje dato juče i spremio taktiku Rosonera za sutrašnji okršaj protiv Barselone u osmini finala Lige šampiona. Berluskoni je oktrio da ključ uspeha leži u zaustavljanju Lea Mesija i izneo svoje rešenje za taj “problemčić”.
“Mislim da je najbolje da Muntari i Flamini igraju flastera na njemu. Susrećemo se sa timom na vrhuncu svoje snage i popularnosti, ali siguran sam da nećemo ostaviti loš utisak. Biće teško, pogotovo na sredini terena, ali mi smo mnogo puta u istoriji pravili čuda”, rekao je Berluskoni gostujući na TV stanici Sportmediaset.

On je odgovorio i na pitanje zašto je Milan pustio Andreu Pirla. Hteli smo da ga zadržimo, ali nismo uspeli. Žalimo za tim potezom jer nismo smeli to da uradimo. Ali, sada imamo Montoliva koji može da ga nasledi. A, u budućnosti ćemo pokušati da na tu poziciju dovedemo i Marka Veratija iz PSŽ”, istakao je patron Rosonera.

Berluskonijevo mešanje u trenerski posao je odavno poznata stvar, sa kojom mnogi treneri Milana nisu uspeli da izađu na kraj. Jedan od njih je i Fabio Kapelo.
“Berluskoni voli da se bavi trenerskim poslom. Smatra da Alegri na Mesija mora da stavi dva igrača. Problem je što Španci imaju još mnogo kvalitetnih pojedinaca”, rekao je Kapelo.

Kapelo smatra da Milan samo uz veliku sreću može sutra da obori Barselonu…
“Da bi pobedio Milanu će biti potrebna sreća na svojoj strani. Razlika u kvalitetu je prevelika između Barselone i Milana. Ne samo Milana, nego i mnogih drugih timova”, rekao je italijanski stručnjak. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFabio KapeloItalijaLiga šampionaLionel MesiMetju FlaminiMilanSerija ASilvio BerluskoniŠpanijaSuli Muntari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara