Bežite od konačnog ishoda, golovi su rešenje

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.07.18. | 14:44

I to UG2-4...

Nakon što je njihova reprezentacija spakovala kofere i napustila Rusiju, Islanđanima ne preostaje ništa drugo nego da se okrenu sopstvenom klupskom fudbalu. Naravno, nama ovde nije zanimljiv, ali može da bude isplativ.

Tor i Trotur se sastaju u 10. kolu tamošnje druge lige (20.00). Domaći su četvrti i imaju četiri boda više od šestoplasiranih gostiju. S obzirom na to da su i jedni i drugi u promenljivoj formi, savetujemo vam da gađate golove. Tradicionalno ovi timovi maltene ne znaju za nulu. Poslednja četiri njihova okršaja okončana su u opsegu golova 2-4, a poslednjih pet 2-5. Možda neće naći neku veliku kvotu, ali velika je verovatnoća da se ovde krije sigurica.

Izabrane vesti

Ako baš želite da gađate konačan ishod, imajte na umu da je domaćin slavio na pet prethodnih duela ovih timova. Triput je to činio Tor, dvaput Trotur. Glavna uzdanica Tora je španski napadač Alvaro Monteho, drugi strelac lige. Navijače domaćih može da raduje podatak da je njihov tim savladao Trotur na sedam od osam prethodnih mečeva u ligi kada je bio domaćin. Ipak, Trotur je sve samo ne mačiji kašalj. Neporaženi su na šest prethodnih gostovanja, od čega su slavili na četiri. Tor je pak ostvario samo jedan trijumf na osam minulih duela kod kuće.

Prava zavrzlama. Razlog više da se opredelite za golove.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:00 4514 ISL 2 Thor - Throttur R. ug 2-4 1,42
Ukupna kvota1,42

ISLAND 2 - 10. KOLO: 

Sreda

Četvrtak

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Island 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara