"Stojković i Planić"
"Stojković i Planić"

Bogdan Planić i Aranđel Stojković u Primeri? Pitaju se i Monpelje i Strazbur, Bekali spreman na kompromis

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.17. | 14:29

Srpski defanzivci na pragu inostranih angažmana

Stojković i PlanićNije lako biti debitant u ligi kakva je Primera. I osrednji klubovi u Španiji tamo su dovoljno moćni da pokupe vrhunske igrače koji trče u zemlju u kojoj se forsira tehnički najdoteraniji fudbal na planeti. A u toj i takvoj konkurenciji od naredne sezone mogli bi da zaigraju i Bogdan Planić i - što je još veće iznenađenje - Aranđel Stojković.

Prema navodima stranih medija, za tandem srpskih defanzivaca (Stojković je desni bek Spartaka, Planić štoper Vojvodine) interesuje se upraveaĐirone, koja je navodno već počela pregovore sa zastupncima obojice igrača.

Izabrane vesti

Podsetimo, Planić je i na spisku želja "lažne" Steaue (originalna je vraćena rumunskom Ministarstvu odbrane), s tim da je kontroverzni Điđi Bekali navodno odustao pošto su Novosađani tražili 500.000 evra, dok je on nudio 300.000. Međutim, prema informacijama MOZZART Sporta Steaua nije sasvim odustala, već bi možda pristala da se sa Vošom nađe na sredini - na 400.000 evra.

Takođe, Bukurešt i Đirona nisu jedine opcije za Planića. Na njega motre i Monpelje i Strazbur, ali se njihovi konkretni potezi još čekaju na "Karađorđu". Da ne pominjemo da se njegovo ime redovno dovodi u vezu sa beogradskim večitim rivalima Partizanom i Crvenom zvezdom, dok se šuškalo i da bi mogao da bude zamena za Jagoša Vukovića u Konji.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bogdan PlanićĐironaMonpeljeSrbijaSteauaStrazburSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara