""
""

Bolden o prelasku iz Zvezde u Makabi

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.10.17. | 10:39

"Sve se desilo dok sam još bio u Filadelfiji", kaže Australijanac

Džona Bolden je za kratko vreme prešao put od FMP-a, preko Crvene zvezde (na papiru), Filadelfije (Letnja liga) do Makabija iz Tel Aviva gde će ove sezone igrati u Evroligi.

Govoreći za ESPN, pričao je o svom razvojnom putu, načinu na koji se adaptirao u Izraelu, ali i o prelasku u  Makabi i srpskoj i izraelskoj košarkaškoj ligi.

Izabrane vesti

Prevashodno se mislilo da će Bolden ostati u Zvezdi.
"Opcija za Makabi pojavila se dok sam bio u Filadelfiji na Letnjoj ligi i stvari su još bile u vazduhu. Kada je Filadelfija donela odluku da ću igrati jednu sezonu u Evropi pa se naredne vratiti u NBAa, Makabi je rekao ´mi te želimo, probaćemo da pregovaramo sa Crvenom zvezdom", rekao je Bolden za ESPN.

Bolden je za sada postizao 11 poena i imao pet skokova u mečevima predsezone. Najbolji strelac tima ima 12 poena u proseku.
"Timovi će dati sve od sebe da nas pobede. Izaći će na teren i igrati sa istom fizičkom snagom kao u Srbiji, ako ne i jače. To su dosta stariji momci i imaju više iskustva. Takođe, ima više stranih igrača nego u srpskoj ligi", rekao je Bolden, mada nije jasno da li je mislio na KLS ili ABA ligu.


tagovi

FK Crvena zvezdaDžona BoldenEvroligaEvropaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara