""
""

Da li će novac ipak promeniti Vitselovu odluku? Novi ugovor je na stolu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.09.16. | 10:58

Klub iz Sankt Peterburga nema nameru da se odrekne odličnog veziste

Aksel Vitsel odlukom čelnika Zenita i Mirčee Lučeskua nije potpisao za Juventus poslednjeg dana prelaznog roka, jer uprava kluba iz Sankt Peterburga nije pronašla adekvatno rešenje za njegovu poziciju u timu. Belgijski reprezentativac je i pored toga obećao čelnicima Stare dame da će na kraju sledeće sezone, kada mu bude istekao ugovor sa ruskim gigantom, kao slobodan igrač doći u Torino.

Izabrane vesti

Ipak, pružena ruka između dve pomenete strane ne znači ništa bogatim čelnicima Zenita, koji su na sto stavili ponudu za još unosniji ugovor odličnog veziste.
"Klub želi da produži njegov ugovor. Ako odluči da ode iz kluba to će biti njegova lična odluka. Mi smo već formulisali ponudu i na igraču je da je proceni. U ovom trenutku znamo da Vitsel namerava da ode na kraju sezone, kada mu istekne ugovor. On je profesionalac, tako da bez obzira na odlulu o produžetku ugovora, znamo da možemo da računamo na njega do kraja", rekao je generalni direktor Zenita Maksim Mitrofanov.

Koliko ruskom klubu ništa specijalno ne znače ogromne cifre, govori i činjenica da su od Juventusa odbili 18.000.000 evra i 3.000.000 evra bonusa, novac koji više neće moći da dobiju za ovog igrača.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARusijaPremijer ligaJuventusItalijaEvropaAksel Vitsel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara