"Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović"
"Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović"

Da sam ja Švajni... Šetao bih Anu, igrao golf i pustio Junajted da iskrvari

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.11.16. | 19:36

U Minhenu su baš ogorčeni

Bastijan Švajnštajger i Ana IvanovićDošao je na Olf Traford kao šampion sveta sa Nemačkom, ali poslednjih meseci o Bastijanu Švajnštajgeru se više piše kao o nekoj džet-set zvezdi, no o fudbaleru koji je pre samo dve godine žario i palio. Neko će reći da je 32-godišnji fudbaler sam kriv, ali predsednik Bajerna Uli Henes, Bastijev najveći poštovalac, kategorički tvrdi da je kriv samo i isključivo Mančester junajted.
"Da sam ja na njegovom mestu naterao bih ljude u Mančesteru da isplate sve do poslednjeg centa. Igrao bih golf, pratio Anu Ivanović po teniskim mečevima", jasan je povratnik u Bajernovu predsedničku fotelju, koji je i ranije govorio da se Junajted prema Švajnštajgeru odnosi kao prema gubavcu.

Možda je preterao sa izjavom, ali činjenica je da Švajnštajger kod Žozea Murinja nije odigrao ni minut, da mu je na početku ove sezone zabranjeno i da trenira sa mladim timom...
"Trebalo bi ih kazniti (Mančester junajted). Naterati da plate sve. Zaslužili su to s obzirom na to šta su mu uradili“" besan je Henes.

Izabrane vesti

O glasinama da će Švajnštajger  u američku MLS ligu, kod Veljka Paunovića u Čikago...
"Koliko sam čuo, Basti izlazi iz fudbala. Dobro ga poznajem i sumnjam da u njemu ima još vatre za jedan, konačni izazov, a posle tako briljantne karijere igrač njegovog kalibra ne bi trebalo da za kraj bira mesta poput Amerike. Amerika jednostavno nije mesto za takvog asa. Koliko znam, želi samo da odigra oproštajnu utakmicu u Bajernu. Kolosalnu. Učinio bih to kad bude otišao u penziju", kaže Henes i savetuje Bastija da u budućnosti više pažnje posveti baš Ani Ivanović.
"Srećan je što ima tako divnu suprugu i treba da postavi životne prioritete na drugačiji način. Voleo bih kad bi se više posvetio zasnivanju porodice".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Uli HenesPremijer ligaNemackaEvropaEngleskaBastijan ŠvajnštajgerBajern MinhenAna Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara