""
""

Darko Lazović zavisi od Đakerinija

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.16. | 19:23

Iako Đenova želi da ga zadrži, bivši kapiten Crvene zvezde bi mogao da promeni sredinu

Ako ovako nastavi sa igrama za reprezentaciju Italije na Evropskom prvenstvu, Emanuele Đakerini će “dovesti” Darka Lazovića u Torino.

Izabrane vesti

Naime, Đakerini je bio jedan od najvećih želja Siniša Mihajlovića u Torinu, ali sjajnim igrama na EP je sve dalje od prelaska u Torino jer mu cena raste i mogla bi da postane nepristupačna za Bikove. Pogotovo što Sanderlend želi da sačeka kraj prvenstva kako bi procenio šta da radi sa Đakerinijem. Italijan je prošlu sezonu proveo u Bolonji kao pozajmljen igrač Sanderlenda. Englezi ne žele da ga vrate ali žele da zarade što više novca na njegovog prodaji i Đakerinijiva forma u Francuskoj im ide na ruku.

Svesni da su sve dalje od Đakerinija, u Torinu imaju plan B, koji podruzmeva dovođenja Darka Lazovića. Mihajlović ga je trenirao u reprezentaciji dobro ga poznaje i veruje da može mnogo više od onoga što je prikazao u debitanstkoj sezoni u Đenovi. Ali Torino će morati da ubedi i Đenovu. Klub sa Marasija ne želi da se odrekne Čačanina iako on nije mnogo pokazao u prošloj sezoni. Veruju da mu je bilo potrebno više vremena za aklimatizaciju i da bi u sledećoj sezoni mogao da zablista. Konačnu odluku će doneti novi trener Igor Jurić.

Mihajlović i Torino čekaju…

Foto: GenoaCFC.it.


tagovi

TorinoSerija Aletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropaEmanuele ĐakeriniĐenovaDarko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara