"De Bur"
"De Bur"

De Bur dobio otkaz: U Interu izdržao 85 dana, u Kristal Palasu 77

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.09.17. | 13:08

Verovatni naslednik Roj Hodžson

De BurMoralo je tako i nikako drugačije: Frank de Bur je dobio otkaz!

Kristal Palas je povukao očekivan potez i posle samo pet zvaničnih utakmica smenio šefa stručnog štaba. Razumljivo, jer sa njim kao glavnokomandujućim tim iz Londona nije mogao nikog da pobedi u Premijer ligi (četiri poraza), ni gol da postigne (!), pa prolaz u narednu rundu Liga kupa protiv Ipsviča (2:1) nije bio dovoljan da zamaskira propuste Holanđanina.

Izabrane vesti

Iako je imao ugovor do 2020, De Bur je na Selhurst parku potrajao samo 77 dana. Prethodni posao u milanskom Interu izgubio je posle 85. Očajna preporuka za buduće poslodavce.

HodžsonOvo je prva smena u Premijer ligi ove sezone, a kako pišu engleski mediji, prvi favorit za klupu Kristal Palasa je Roj Hodžson. Iskusni stručnjak je u karijeri vodio čak 16 timova i tri reprezentacije (Ujedinjeni Arapski Emirati, Finska, Engleska), a ukoliko se najave obiste on bi se vratio u klub u kome je daleke 1963. počeo igračku karijeru.

Ako Hodžson prihvati poziv čeka ga težak raspored, jer posle meča sa Sautemptonom kod kuće (subota, 13.30, kvota na pobedu Kristal Palasa je 3,00) Orlovi imaju vezana gostovanja Sitiju i Junajtedu u Mančesteru, pa dočekuju Čelsi.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFrank de BurKristal PalasPremijer ligaRoj Hodžson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara