"Pedi Mekner i Li Katermol (Sanderlend)"
"Pedi Mekner i Li Katermol (Sanderlend)"

ENGLESKA 2: Mogu li Mačke odmah da skoče?

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.17. | 11:51

Nova sezona u Čempionšipu otvara se mečevima Sanderlend - Derbi i Notingem Forest - Milvol

Pedi Mekner i Li Katermol (Sanderlend)

Čempionšip se vraća u domove svih iskrenih poklonika u ostrvski fudbal! Detaljnu analizu nove sezone najbolje druge lige na svetu možete pročitati OVDE, a mi ćemo se ovde posvetiti mečevima koji otvaraju novo prvenstvo Sanderlend - Derbi i Notingem Forest - Milvol. Bar na papiru, prvi duel je okršaj pretendenata za promociju, dok se u drugom sastaju timovi kojima se predviđa borba za opstanak.

Izabrane vesti

Dakle, Sanderlend - Derbi. Iako ih mnogi „vide“ u gornjem domu, treba uzeti u obzir da su ovde u pitanju „slomljeni“ Sanderlend i Derbi koji se punu deceniju „udvara“ premijerligaškom društvu, ali bezuspešno. 

KVOTE: Sanderlend - Derbi

Crne mačke nalaze se na velikoj prekretnici u klupskoj istoriji. Klub je stavljen na prodaju, nema trenera s imenom od koga bi se očekivalo da tim podigne i ekspresno vrati u Premijer ligu. Posle prošlosezonske katastrofe dogodio se totalni raspad sastava, koji su napustili svi najvažniji igrači – od Džordana Pikforda do Džermejna Defoa. Novi menadžer Sajmon Grejson pokušaće da pomogne igračima da zaborave sve što se dogodilo, više nego što će se truditi da ih vrati u elitu. 

Jarčevi Gerija Roueta sada će pokušati da nastave tamo gde su stali prošle sezone. Plej-of im je promakao „za dlaku“, iako je tim imao najbolji defanzivni učinak od svih klubova van kruga onih koji su se u finišu borili za Premijer ligu. Uprkos dobrom početku priprema, porazi od Hofenhajma, a posebno Nortemptona u finišu priprema dodali su Rouetu dodatni pritisak.

Ni Sanderlend ne može da se pohvali dobrim rezultatima, pošto su ostvarene samo tri pobede u osam prijateljskih susreta. Gledajući čistu statistiku Derbijevih pripremnih susreta, u šest od osam mečeva jedan tim nije postizao gol, dok je u sedam od osam navrata najviše padalo tri pogotka. Kod Sanderlenda je situacija nešto drugačija. 

Samo jedan susret završen je bez golova, a svaki put padala su bar tri pogotka! Od osam mečeva, u četiri je viđeno četiri ili više recki! A tip GG3+ prolazio je isto u četiri navrata. 

Teško je pretpostaviti šta bi moglo da se dogodi u prvom meču sezone, posebno jer su oba tima kandidati za viši plasman, ali naša pretpostavka je da je tip 2-3 gola realnost. Kvota je 1,95, a kombinazzija 1X&2+ zvuči kao dobar izbor.

KVOTE: Notingem Forest - Milvol

Takođe u 20.45, sastaju se Notingem Forest i Milvol. Domaćin je bio prilično dobar u pripremnom periodu, dok je Milvol igrao uglavnom po sistemu toplo-hladno. Na poslednja četiri gostovanja u Notingemu, Milvol ima tri pobede. Kao što smo već napomenuli, ovim ekipama ne daju se šanse za dobar plasman ove sezone, i prognozira se da će bodove spasa pretežno tražiti na svom terenu. Zato ovde kec s kvotom 2,05 dobro zvuči.

 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 2104 ENG 2 Sunderland - Derby ug 2-3 1,95
Pet 20:45 2111 ENG 2 Nott.Forest - Millwall ki 1 2,05

(Foto: Reuters)


tagovi

SanderlendNotingem ForestMilvolGeri RouvetEvropaEngleskaDerbi kauntiČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara