""
""

Evrogol #2 - Škuntelar je poludeo, forma je na vrhuncu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.12.17. | 18:47

Srpski golgeter postigao pobedonosni pogodak protiv Burse u osmini finala turskog kupa

Decembar je mesec velikog povratka u golgetersku formu Petra Škuletića! Ali, ne samo da je bivši napadač Partizana ponovo počeo da trese mreže, on je u razmaku od samo dvadesetak dana postigao i drugi evrogol, koji u potpunosti može da stane na crtu onom gotovo nestvarnom protiv Sivasa na početku ovog meseca.

Izabrane vesti

Mreža Burse se tresla dva puta u samo tri dana, ali ovoga puta je Škuletić u prvoj utakmici osmine finala turskog kupa odapeo kao iz katapulta, čime je razgalio, ne samo prisutnu publiku u Ankari, već i televizijske komentatore.

Bio je to fantastičan, neodbranjiv udarac sa oko 25 metara, čime je srpski golgeter stigao do brojke od šest postignutih golova u ovoj sezoni. Polovina njih pala je upravo tokom decembra.

Škuletić je dres Genčlerbirligija obukao prošlog leta, stigao je u Ankaru kao slobodan igrač nakon rastanka sa moskovskom Lokomotivom. Čini se da je u prvih nekoliko meseci najveći problem predstavljala adaptacija na turski fudbal, ali je sada prepun samopouzdanja i nalazi se u formi koja bi možda mogla da ga približi i dresu sa nacionalnim grbom.

TURSKA, OSMINA FINALA KUPA

Utorak

Genčlerbirligi - Bursa 1:0 (1:0)
/Škuletić 24/

Galatasaraj - Budža 3:0 (3:0) 
/Inan 14, Gumuš 41, 43/

(FOTO: Screenshot)


tagovi

genčlerbirligiPetar ŠkuletićSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara