""
""

Fener ima moćan tandem: Eminike i Sou pregazili Gazijantep! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.13. | 21:25

Nigerijski napadač je to učinio u dva navrata, dok je Senegalac u finišu prvog poluvremena razrešio svaku dilemu oko pitanja pobednika - 3:1

Fenerbahče ima tim, potreban nivo forme, ali i paklen napadački tandem, da bi se već sada na stadionu Šukru Saračoglu moglo govoriti o osvajanju šampionske. Ekipa Ersuna Janala savladala je Gazijantep na svom terenu sa 3:1 i pobegla Bešiktašu na velikih šest bodova prednosti.

Najzaslužniji za trijumf domaćih bio je tandem EmenikeSou, koji je postigao sva tri gola na ovom meču. Nigerijski napadač je to učinio u dva navrata, dok je Senegalac u finišu prvog poluvremena razrešio svaku dilemu oko pitanja pobednika.

Izabrane vesti

Sva tri pogotka bili su plod fantastične saradnje veznog reda i napadača, pa je bilo zaista uživanje posmatrati kako Fenerbahče rutinski dolazi do prilika za pogodak, ali i golova.

Pored pomenutog dvojca, junak pobede domaćih bio je i nezadrživi Kristijan Baroni, koji je do ludila dovodio sastav Bulenta Ujguna.

Gosti praktično ništa nisu mogli da učine u ovom meču kada je u pitanju krajnji ishod, ali su pogotkom Samira Štilića u 75. minutu na kratko uspeli da unesu paniku u redove domaćeg tima.

SUPER LIG – 9. KOLO:

Sivas – Kajzeri Ercijespor 2:0
/Šanšu 20, 75/

Fenerbahče – Gazijantep 3:1 (2:0)
/Emenike 14, 86, Sou 86 – Štilić 75/

Subota:
14.30 Karabuk – Antalija
18.00 Elazig – Genčler
18.00 Ahisar – Bešiktaš

Nedelja:
14.30 Eskišehir – Rize
18.00 Kajzeri – Galatasaraj
18.00 Konja – Bursa

Ponedeljak:
19.00 Kasimpaša - Trabzon 

(FOTO: Action images)


tagovi

Emanuel EmenikeEvropaFenerbahčeMusa SouSivasporSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara