""
""

Furija je ponovo strašna! Morata i Nolito maltretirali Južnu Koreju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.06.16. | 18:29

Španija pregazila azijsku selekciju sa 6:1 u pripremnom meču u Salcburgu

Istina je da se prvi mačići u vodu bacaju, ali fudbaleri Španije u pripremnom periodu igraju veoma dobro i ako ovako nastave, definitivno će biti prvi kandidat za osvajanje prvenstva Evrope u Francuskoj.

Izabrane vesti

Izabranici Visentea del Boskea su u prijateljskom meču u Salcburgu pregazili Južnu Koreju sa 6:1. Ovo je Furiji bila druga uzastopna pobeda u kontrolnim mečevima, a pre Koreje stradala je Bosna i Hercegovina (3:1).

Del Boske svakako može da bude zadovoljan onim što je prikazala njegova ekipa, a utisak je da je pobeda Španije mogla da bude još ubedljivija.

Najviše su pokazali Nolito i Alvaro Morata. Obojica su bila dvostruki strelci. Nolito je protivničku mrežu zatresao u 38. i 54. minutu, dok je Morata bio precizan u 50. i 89. minutu.
Ipak, strelac najlepšeg pogotka na utakmici, ujedno i prvog na Red Bul areni, bio je David Silva iz slobodnog udarca u 30. minutu.

U strelce za Španiju upisao se i Sesk Fabregas dva minuta kasnije, a jedini gol za azijsku selekciju dao je Ju Se-Jong sedam minuta pre kraja utakmice.

Poslednji kontrolni meč uoči početka EP reprezentacija Španije igra 7. juna protiv Gruzije.

Kontinentalni šampionat počinje tri dana kasnije, Španci brane trofej, a u grupi će igrati sa Češkom, Turskom i Hrvatskom. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Visente del BoskeŠpanijaSesk Fabregasreprezentativni fudbalNolitoEvropaeuro 2016Alvaro Morata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara