""
""

Gori Pekam, Kejhil se vraća kući

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.01.18. | 16:50

Doputovao je iz Australije da potpiše ugovor sa Lavovima

Izgleda da se veteran Tim Kejhil (38) vraća u Englesku. Skaj Sport piše da je otputovao u London kako bi završio transfer u Milvol. Ugovor bi mogao da bude potpisan za vikend. Milvol ima probleme u napadu, a Lavovi veruju da bi Kejhil mogao da bude rešenje. Pominje se da ima više opcija gde bi mogao da nastavi karijeru, ali da ga srce vuče ka Milvolu.

Izabrane vesti

Inače, Kejhil je praktično započeo profesionalnu karijeru u Pekamu 1998. godine gde je bio sve do 2004. kada je potpisao za Everton.

Milvolov trener Nil Heris je zapravo bio Kejhilov saigrač u u tom klubu tokom igračke karijere. Kaže da je bilo razgovora između njih na ovu temu.
"Pričao sam sa Timom. O različitim stvarima da budem iskren. Postoji dijalog između nas o toj temi, ali još je to na dugom štapu. Problem je što stalno postoji problem na njegovoj poziciji. Ljudi ne razumeju koliko je januar težak za dovođenje igrača, to vam je kao da igrate poker", rekao je Heris.

Kejhil je imao neke velike momente sa Milvolom kada je 2004. iz druge lige ušao u finale FA Kupa i igrao protiv velikog Mančester Junajteda.

Radi se o najboljem strelcu reprezentacije Australije svih vremena.

Kejhil je u karijeri igrao još i za Everton, Njujork Red Bul, Šangaj Šenhua, Hangžu i Melburn.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropameđunarodni fudbalMilvolTim Kejhil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara