""
""

Grobarima svaka čast, oduševljeni i Albanci: Ovo nismo očekivali

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.17. | 09:55

„Posle deset godina neće biti kazne UEFA za Partizan“, uverava generalni direktor Miloš Vazura

Uverili smo se - može i ovako. Što bi rekla Tanja Peternek Aleksić „kao sav normalan svet“.

Partizan je položio možda i najvažniji kontrolni ove jesni. Profesori iz UEFA, za koje neki tvrde da su strogi, da neki da samo sprovode šta piše u „bukvaru“ visokom ocenom opisaće organizaciju utakmice sa Skenderbegom, čiji je prefiks bio - visok rizik.

Izabrane vesti

Ni oko stadiona, ni na tribinama, nijednim gestom Grobari nisu odmogli svom timu. Naprotiv, sve vreme su bili ono što bi trebalo da budu, 12. igrač. Prednost kakvu domaćin u evropskim utakmicama zaslužuje.
Velika zahvalnost navijačima što su poštovali upustva kluba. Nije bilo ni najmanjeg incidenta, ni verbalnog. Mislim da će posle deset godina Partizan prvi put  biti bez kazne posle evropske utakmice. To je znak da može ovako, da ubuduće ne pravimo greške“, ocenio je Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

Šetalica sa likom Cara Lazara, koreografija koja simbolizuje srpsku trobojku i pesme sa nacionanom notom predstavljali su dozvoljene elemente podrške. Nikako faktor koji bi neko iz Niona mogao da potegne kao povod za kaznu.
Publici svaka čast. Moram da prenesem utiske rukovodstva Skenderbega, ljudi su oduševljeni gostoprimstvom i ambijentom. Mislim da će zapisnik delegata ostati prazan posle ove utakmice. Verujem da protiv Jang Bojsa neće biti problema da se upiše pobeda ako budemo igrali kao protiv Skenderbega“, dodao je Milorad Vučelić, predsednik kluba iz Humske 1.

Da sve bude potaman postarala se i srpska policija. Mere obezbeđenja bile su ogromne - kao i pre dve sedmice u Tirani i Elbasanu - čak i poželjne da se ne bi ponovilo nešto slično iz duela reprezenatcija Srbije i Albanije pre tri godine. Ta savršena organizacija nije ostavila ravnodušnim ni goste iz Korče.
Nismo očekivali da će nam biti ovako prijatno i sugurno u Beogradu. Nemamo nijednu zamerku. Sve je od početka boravka u Beogradu do kraja meča bilo perfektno. Domaćini su nas dobro prihvatili. Sve je bilo kako bi trebalo, osim rezultata...“, rekao je Ljirim Zeka, finansijer Skenderbega, koji je meč pratio iz lože na zapadnoj tribini, zajedno sa čelnicima Partizana, ali i gostima iz Fudbalskog saveza Srbije.

Crno-beli su se na najbolji način revanširali za ugođaj koji su im Albanci upriličili pred meč trećeg kola lIge Evrope. Pohvalno!

Jedina zamerka: zar meč koji znači ostanak u trci za plasman u narednu fazu takmičenja nije mogao da privuče više od 12.658 gledalaca?

(FOTO: Star sport, Action images)


tagovi

GrobariMilorad VučelićMiloš VazuraFK PartizanSkenderbegSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara