"Nemanja Gudelj"
"Nemanja Gudelj"

Gudelj o čudesnom pogotku NAC Bredi: Saigrači mi kažu da je gol preslikan Van Bastenov! (ANKETA i VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.11.14. | 18:20

Srpski reprezentativac zadovoljan partijama koje pruža ove sezone

Nemanja Gudelj

Za Nemanju Gudelja gostovanje NAC Bredi u subotu predstavljalo je mnogo više od samo 90 minuta igre. Srpski reprezentativac se vratio na mesto odakle je napravio prve velike fudbalske korake, a vrlo tesan okršaj Brede i AZ Alkmara rešio je upravo 22-godišnji vezista, spektakularnim pogotkom koji je brzinom svetlosti obišao Evropu, za minimalni trijumf tima iz Zanstreka. 
Odrastao sam igrajući za NAC Bredu, igrao sam toliko dugo tamo i sve dugujem klubu", rekao je Gudelj, a na pitanje novinara da li je golom bivšem klubu osvetio oca koji je nedavno dobio otkaz, odgovorio je:
Naravno da mi nije drago što je moj otac dobio otkaz, ali definitivno nema razloga da se svetim bilo kome". 

Izabrane vesti

Prema pisanju holandskih medija, Nemanjin pogodak je otac Nebojša video sa tribina, a nakon toga jedva je uspeo da zadrži suze. Takođe, Gudelj junior je otkrio da je pogodak posvetio bratu, čiji je rođendan baš danas. 
Obećao sam bratu da ću mu za rođendan pokloniti pogodak. Mislim da će posle ovakvog poklona moći mirno da spava, a-ha-ha".

S obzirom na način na koji je Gudelj zatresao mrežu, mnogi se pitaju da li je srpski internacionalac imao nameru da uputi udarac „iz prve" ili da centrira ka saigračima u kaznenom prostoru?
Krajičkom oka primetio sam da je protivnički golman malo izvan svog prostora, zato sam pokušao da pošaljem jednu iznenađujuću loptu, koja je na kraju završila u mreži. Naravno, kada zatresete mrežu na ovakav način, sreća je uvek preko potrebna. Posle utakmice saigrači su mi uporno govorili da ih moj pogodak odmah podsetio na onaj koji je Marko van Basten izveo 1988. godine", zaključio je Gudelj.

Pogledajte kakav je pogodak postigao Nemanja Gudelj

A sada se podsetimo legendarnog pogotka koji je čuveni Labud iz Utrehta postigao protiv Rusije.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AZ AlkmarEredivizijaEvropaHolandijaNemanja Gudelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara