Halmstadova usluga za Helsingborg

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.06.18. | 08:20

Gosti na tacni imaju trijumf

Skandinavci su ovih dana u centru pažnje, jer osim Svetskog prvenstva u Rusiji slabo šta ima da se igra. Zato je najbolje Mundijal vezivati sa utakmicama iz nekih manjih liga, a jedna od njih je Superetan, druga švedska, gde je danas na programu jedan meč.

Na zatvaranju 13. kola koplja ukrštaju Varbergs i Helsingborg (19.00). Pet poraza u nizu, borba za opstanak, apsolutni kanal. Sve to će pokušati da iskoristi Helsingborg. Gost je niz od osam mečeva bez poraza prekinuo u 12. kolu, kada je poražen od Halmstada sa 2:1. Na četiri od minulih šest utakmica Varbergsa dolazilo je GG3+, dok je isti tip viđen na minula dva susreta Helsingborga, koji je poslednji put tukao večerašnjeg rivala u septembru prošle godine sa 2:0.

Izabrane vesti

S obzirom na to je Helsingborg i dalje u igri za prvu ligu i da mu trećeplasirana Eskilstuna beži samo bod, gosti ne bi smeli sebi da dozvole kiks, tim pre što je Halmstad - isti onaj koji je prekinuo Helsingborgov niz - u ovom kolu savladao Eskilstunu, tako da gost ima priliku da se popne na treće mesto i izjednači s Halmstadom na drugo. Dakle, forma, kvalitet, tradicija, motiv. Sve je na strani Helsingborga. 

Ako još uvek niste sigurni u dvojku, znajte da Helsingborg dugo nije bio poražen u gostima dok se nije susreo sa Halmstadom, sveukupno nije izgubio na 11 od 12 proteklih mečeva na strani, a na devet od 10  prethodnih gostovanja igrao je GG.

ŠVEDSKA 2 - 13. KOLO:

 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

 

Foto: Action Images


tagovi

Švedska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara