""
""

I Borac je izdao saopštenje! Šta čekaju Vojvodina, Napredak i Rad...

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.03.17. | 16:02

Ni Čačani ne žele da ćute, pa poručuju da svako treba da radi svoj posao...

Fudbalski klub Borac iz Čačka saopštava da ima apsolutno poverenje u rad Fudbalskog saveza Srbije, ali i svih njegovih organa i komisija. U saopštenju sa Gradskog stadiona kraj Morave stoji da se poslednjih dana u sportskoj i fudbalskoj javnosti podigla velika prašina oko delegiranja pojedinih sudija. Borac s tim u vezi tvrdi da taj posao radi Sudijska organizacija FSS, a da čačanski klub ima puno poverenje u rad ove komisije.

Izabrane vesti

„Protivimo se ''trendu'' da pojedini rukovodioci nekih naših klubova daju sebi za pravo da ne samo komentarišu, već se i direktno mešaju u rad organa FSS. Posebno nas boli činjenica da je reč o ljudima iz ''velikih'' klubova koji se podebelo finansiraju iz budžeta države čiji smo ravnopravni članovi i mi ''mali'' klubovi. Borac vodi grčevitu borbu da izbori opstanak u Super ligi Srbije i istrajaće na putu da do zacrtanog cilja stigne isključivo sportskim argumentima na zelenom terenu“, stoji u zvaničnom saopštenju Borca koje se nastavlja u istom, jasnom i nedvosmislenom maniru. Naime, uprava kluba sa obale Morave ima poruku i za ostale klubove Superlige Srbije.

„Poručujemo i ostalim klubovima da imaju takav odnos, pa će nam fudbal svakako iz dana u dan biti sve bolji na svim nivoima. Stoga još jednom izražavamo punu podršku i poverenje svim organima Fudbalskog saveza Srbije“, zaključeno je u dopisu potpisanom od strane uprave FK Borac iz Čačka.

(Foto: Print Screen, FK Borac Čačak)


tagovi

Borac ČačakČačakfsssaopštenjeSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara