""
""

Inter i Rafinja - ovo je poslednja ponuda!

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.18. | 18:59

Nerazuri se zvanično obratili Kataloncima...

Propali su Interovi pokušaji da se dokopa Mhitarjana ili Pastorea, ne ide im ni u pokušajima da trampe Žoao Marija za Gaitana ili Vaskeza, Deulofeu je bliži Napoliju, Dortmund ih je odbio za Širlea, pa sada sve nade polažu u dovođenje Rafinje Alkantare.

Izabrane vesti

Kontakti traju već nekoliko dana, a danas je otišla i zvanična ponuda Intera za Brazilca. Nerzautri žele da pozajme Brazilca do kraja sezone i žele da ta pozajmica bude besplatna i samo sa opcijom, a ne obavenim otkupom ugovora. Takođe, ponuda galsi da je Inter spreman da plati 20.000.000 evra narednog leta plus 3.000.000 evra kroz bonuse ako se odluči da otkupi Alkantaru.

Dva su razloga za ovakav Interov predlog. Prvi je finansijski fer-plej i ekonomski limiti milanskog kluba koji nema novca za ulaganje na zimskoj pijaci. Drugi je opradvana bojazan zbog toga što se Rafinja vratio na teren posle osam meseci pauze zbog teške povrede. Rafinja ima istoriju povreda i nije baš sigurna opcija za ulaganje zbog čega Inter ne želi obavezan otkup ugovora.

Rafinja je dobio zeleno svetlo od trenera Valverdea koji ne računa na njega. Igračev otac, slavni Mazinjo je trenutno u Kataloniji gde pokušava od Barse da dobije zeleno svetlo za transfer. Ako Barsa popusti i prihvati ponudu, Inter će obaviti rigorozne lekarske preglede Rafinje kako bi bio siguran da je Brazilac potpuno spreman.

(FOTO: Action images)


tagovi

InterItalijaPrimeraRafinja AlkantaraSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara