"Aleksandar Subić u susretu sa ekipom Mladosti"
"Aleksandar Subić u susretu sa ekipom Mladosti"

Iz omladinaca Brodarca na klupu prvog tima Radničkog

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.17. | 13:24

Ivan Jević vodiće Nišlije u nastavku sezone

Aleksandar Subić u susretu sa ekipom MladostiSvega šest godina trenerskog iskustva i pravac Čair! Ivan Jević, doskorašnji trener omladinske selekcije Brodarca, u nastavku sezone vodiće seniore niškog Radničkog.

Jević je ime stekao predvodivši omladince Brodarca do šampionske titule u Srbiji, mada mu nju u Crvenoj zvezdi i dalje osporavaju, jer je, kako je rekao generalni direktor Zvezdan Terzić, sudija Lazar Lukić u direktnom okršaju ova dva kluba "pokrao" omladince kluba iz Ljutice Bogdana. Zamerki sa Topčiderskog brda bilo je i posle sudara Brodarca i Jagodine kada je trener Ćurana pri vođstvu od 1:0 zamenio šestoricu igrača, pa su Beograđani stigli do preokreta.

Izabrane vesti

Bilo kako, veliki izazov pred Jevićem, koji je prvi put u karijeri dobio angažman u seniorskoj konkurenciji.
"Želim da napredujem, želim da se prepozna ono što ja želim da ostvarim sa ekipom. Mlad sam, ambiciozan sam, imam iskustva iza sebe, radim proteklih šest godina. Znam šta hoću i kako želim da ekipa igra. Sistem igre koji je ostavio moj prethodnik se poklapa sa mojim sistemom. Želim da napredujem, ja se ne zadovoljavam ovim i želim mnogo više", kaže Jević, a prenosi portal Južne vesti.

Isti izvor dodaje i da će Boban Dmitrović, koji je bio asistent prethodnom treneru Peteru Pakultu, ostati u stručnom štabu Reala sa Nišave i u Jevićevom mandatu.

Debi novog šefa već u subotu protiv Bačke. Dvojka na goste iz Niša se u MOZZART kladionicama trenutno plaća kvotom 2,10.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišBrodarac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara