""
""

Javor slavio u derbiju druge lige, Inđiju posle impresivne partije bod deli od vrha

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.10.14. | 16:54

Sloga konačno osvojila prve bodove u sezoni

Internacionalne pauze ne utiču na drugoligaški fudbal, tako da se širom Srbije danas kotrljala lopta u Prvoj ligi Srbije, pritom su se u direktnom duelu sastali i dve prvoplasirane ekipe Javor i Radnik iz Surdulice, a pobedu je odnela domaća ekipa 1:0.

Delovalo je kao da će najzanimljiviji meč kola razočarati ljubitelje fudbala jer je jedini gol postignut tek u drugom delu drugog poluvremena. Sada Javor ima 19 bodova, odnosno jedan manje od lidera Radnika.

Izabrane vesti

I Inđiji je odgovorao ovaj rezultat jer posle ubedljive pobede na Sinđelićem 4:1 takođe ima samo jedan bod manje od prvoplasirane ekipe Prve lige. Konačno je i Sloga iz Kraljeva slavila u ovom kolu te je minimalnom pobedom nad BSK-om osvojila prve bodove u ligi ove sezone.

Moravac je sa po golom u oba poluvremena pobedio Bežaniju 2:0, Mačva je jedina pobedila u gostima i to Bačku sa 3:1, a Kolubara i Proleter su igrali iz iksa u iks, prvo poluvreme je završeno bez golova dok su u drugom obe ekipe postigle po gol. Sloboda iz Užica je slomila otpor Sloge iz Petrovca na Mlavi u drugom poluvremena i na kraju slavila 3:1.

PRVA LIGA SRBIJA – 9. KOLO

JAVOR MATIS - RADNIK 1:0 (0:0)
BAČKA – MAČVA 1:3 (1:2)
INĐIJA – SINĐELIĆ 4:1 (2:1)
SLOBODA - SLOGA (PM) 3:1 (1:1)
KOLUBARA - PROLETER 1:1 (0:0)
MORAVAC – BEŽANIJA 2:0 (1:0)
SLOGA (K) - BSK 1:0 (1:0)
METALAC – JEDINSTVO PUTEVI 0:1 (0:0)

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaInđijaJavorPrva liga SrbijeRadniksloboda užiceSloga KraljevoSloga Petrovac na MlaviSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara