Kaka: Imao sam dva problema u Realu - povrede i Murinja

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.12.18. | 17:50

Legendarni Brazilac otvorio dušu

Nakon što je pohvalio Kristijana Ronalda i kao fudbalera i čoveka u nedavnom intervjuu, legendarni Brazilac Kaka progovorio je sada i o dva problema koji su ga zadesili tokom karijere u Real Madridu - povredama i Žozeu Murinju.

Eto, da ne bude da se žale samo igrači Čelsija i Mančester Junajteda na Posebnog, ima i jedan iz perioda u Madridu.
"Bio sam uveren da će Real biti dobra sredina za mene, mislim da sam bio istrajan i da sam dosegao sve limite. Moj problem u Madridu prvo je bio kontinuitet, a potom i trener jer sam tri godine pokušavao da ubedim Murinja da imam kvalitet za Real. Ali, on je birao drugačije, nisam mogao na to da utičem. Nikako", kaže Kaka.

Izabrane vesti

Brazilac podvlači da nema problem danas sa Žozeom kad se sretne.
"Sreli smo se nedavno na nekom prijemu u Mančesteru, pričali smo dva sata. Murinjo je tačno ono što vidite na televiziji, u nekom trenutku je eksplozivan, ali i ekstremno inteligentan, vrlo spreman čovek, tako da sve ono što ljudi pročitaju u nnjegovim intervjuima, sve je unapred pripremljeno."

Kaka je govorio i o povredama koje su mu upropastile karijeru.
"U prvoj sezoni sam imao povredu kuka, potom i aduktor zbog kojeg sam bio operisan. Pauzirao sam šest meseci i kada sam se vratio zatekao sam Murinja. Bio sam veliki profesionalac, a danas mogu da kažem sa velikim zadovoljstvom da uvek mogu da odem u Madrid i da su mi vrata stalno otvorena", zaključio je Kaka.

Foto: Reuters


tagovi

KakaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara