"Tomas Menije"
"Tomas Menije"

Karvahal dobija konkurenciju iz Pari Sen Žermena?

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.08.17. | 19:09

Real je zainteresovan

Tomas MenijeDanilo je otišao u Mančester Siti, Zinedinu Zidanu je ostala rupa na desnom beku. U klubu velikom kao što je Real ništa se ne preušta riziku, pa Madriđani sigurno neće dozvoliti da u sezonu uđu sa samo jednim igračem na toj poziciji. Španski As tako navodi da se Kraljevski klub dao u potragu za igračem koji bi predstavljao zdravu konkurenciju neprikosnovenom Daniju Karvahalu i da ju je pronašao u Pari Sen Žermenu.

U pitanju je Tomas Menije, reprezentativac Belgije koji se prošle sezone na Parku prinčeva uglavnom rotirao sa Seržom Orijeom. Fudbaler iz Obale Slonovače se ovog leta dovodio u vezu sa Čelsijem, Mančester junajtedom, naravno i Interom, sa kojim je on sam postigao dogovor, ali klubovi između sebe nisu.

Izabrane vesti

Naravno, pitanje je da li bi Sveci prodali i Orijea i Menijea - bez obzira na to što je u startnih 11 zacementiran Dani Alves - ali će svakako morati da se odrekne jednog od njih dvojice kako bi ispeglali finansijske knjige prilično namučene izdvajanjem čak 220.000.000 evra za Nejmara. Pitanje je dakle na kome bi mogli da uzmu više para?

Menije sigurno neće biti jeftin, ali ni previše skup, pošto je u Francusku stigao za skromnih 6.000.000 evra iz Klub Briža. Istina, u Parizu je prikazao zavidan smisao za igru. Ugovor sa PSŽ-om mu ističe 2020. godine.

Inače, Real pored Karvahala trenutno na desnom beku ima samo još Ašrafa Hakimija, ali njemu je tek 18 godina, a ove pripreme bile su mu prve sa seniorskim timom Kraljevskog kluba.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1Pari Sen ŽermenPrimeraŠpanijaTomas Menije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara