Kec k'o vrata u Švedskoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.08.18. | 12:33

I, sigurni smo, jedna od najdužih GG tradicija u Evropi

Na premijeri 20. runde Druge lige Švedske lider dočekuje fenjeraša. Jasno je da uloga apsolutnog favorita pripada Helsinborgu, koji se, podsećanja radi, okliznuo na gostovanju današnjem protivniku Jefleu (1:1). Kako je kvota na keca očekivano niska (1,20) pokušaćemo da vam donesemo nekoliko korisnih podataka i na taj način vas usmerimo ka dobitku.

Domaćin je u seriji od šest ligaških pobeda, dok se Jefle radovao samo jednom na 15 minulih mečeva. I sa te strane je jasno da se kec ne dovodi u pitanje. Ono što je zakucano i pre početka okršaja današnjih takmaca jesu golovi. Na obe strane... Naime, tip GG štikliran je na 14 prethodnih dvoboja Helsinborga i Jeflea! Da, dobro ste pročitali - 14. Teško ćete pronaći rivalitet na čijim okršajima je ovaj trend toliko učestao.

Izabrane vesti

Treba znati i da su obe ekipe ispale iz kupa i sada će raspoložive snage usmeriti ka plasmanu u elitu, odnosno opstanku u popularnom Supertanu. Kada se podvuče crta, GG u kombinaciji sa jedinicom deluje sasvim izvesno. Kvota je odlična i vredi je materijalizovati.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 5411 ŠVE 2 Helsingborg - Gefle kmb 1&gg 2,15
Ukupna kvota2,15

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara