""
""

Ko kaže da je drugi šešir lagan?

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.17. | 23:00

Biće pakleno u Nionu u ponedeljak

Gotova je još jedna grupna faza takmičenja u Ligi šampiona, što znači da su kompletirani šeširi za žreb koji će biti održan 11. decembra u sedištu UEFA u Nionu. Jedina nepoznanica koja je postojala u šeširu povlašćenih je E grupa, a to mesto je zauzeo Liverpul koji je večeras na krcatom Enfildu pregazio Spartak iz Moskve sa 7:0.

Izabrane vesti

Ono što svakako upada u oči je sastav šešira u kojem se nalaze neporažene ekipe. A tu su od sinoć bili takvi velikani kao što su Bajern, Juventus i Čelsi, odnosno švajcarski Bazel. A večeras su im se priključili Šahtjor, Porto i Sevilja.

Samim pogledom na sastav šešira lako može da se konstatuje da će na žrebu mnogi da grickaju nokte u strahu da izvuku nekog od "nepovlaćenih" velikana evropskog fudbala.

Sa druge strane, jasno je da, barem prema tradiciji i rezultatima u Evropi kroz istoriju, u šeširu sa povlašćenim ekipama najniži rejting ima turski Bešiktaš. Mada, ko je spreman da kaže da lako može da izađe na kraj sa paklom koji navijači mogu da prirede na obali Bosfora.

NAPOMENANa žrebu za osminu finala nije moguće da se ukrste timovi iz iste zemlje i iz iste grupe.


tagovi

Bajern MinhenBesiktasČelsiJuventusLiga šampionaLiverpulPortoReal MadridSevilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara