"Obamejan i Vajgl"
"Obamejan i Vajgl"

Koga briga za prvo mesto? Realu pravo preče kupovine na Borusijine asove!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.12.16. | 19:28

U pitanju su Obamejan, Dembele i Vajgl

Obamejan i VajglMorao je Real da pobedi ne bi li na žreb za nokaut fazu otišao sa prvog mesta iz grupe, Borusija mu to nije dozvolila, ali dugoročno - možda je za Madriđane i bolje ovako. Kako piše madridska Marka dobri odnosi dva kluba nisu pretrpeli udarac, pa je Real ugovorio velik posao u najavi - pravo preče kupovine za tri Borusijina asa!

U pitanju su, naravno, Pjer-Emerik Obamejan, Usman Dembele i Julijan Vajgl.

Izabrane vesti

Naravno, to ne znači da će bilo ko od njih trojice zaista i završiti na stadionu “Santjago Bernabeu“, ali je u večeri u kome je Borusija rezultatom 2:2 osvojila bolju startnu poziciju pred žreb Kraljevski klub stavljen u pol poziciju za potpise pomenutog trija. Naime, Borusija neće dozvoliti nijednom od pomenute trojice igrača da promeni sredinu pre no što o interesovanju potencijalnih kupaca obavesti Real.

Nije ovo ništa novo. Primera radi, prošlog leta Borusija je Realu stavila do znanja da je Mančester Siti pikirao Ilkaja Gundogana pošto je znala da se Florentino Perez ranije interesovao za vrsnog vezistu. Transfer u Englesku ozvaničen je tek kad je Real odgovorio rekavši da neće u Dortmund poslati kontraponudu.

Međutim, Obamejan je odavno u tefteru Realovog sportskog sektora, a od nedavno se u Madridu zanimaju i za Dembelea i Vajgla. Mladi su, dobri i vrlo ineresantni Kraljevskom klubu. Nije tajna - Obamejan će pre ili kasnije svakako završiti na Bernabeu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Usman DembeleŠpanijaReal MadridPrimeraPjer Emerik ObamejanNemackaJulijan VajglEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara