""
""

Konte je zaljubljen u Sergeja, spojnica u pregovorima je - Mateja Kežman

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.17. | 19:35

Srpski biser ozbiljno cenjen na Stamford Bridžu

Evropa voli, Evropa želi Sergeja Milinković Savića. A iznad svih potpis najtraženijeg srpskog bisera želi - Antonio Konte. 

Izabrane vesti

Tu nema nikakve tajne. Italijanski stručnjak mesecima unazad prati igre SMS, zbog koga je čak i slao svoje skaute u Rim. A kako se bliži leto, sve su glasnije priče o tome da bi Sergej karijeru mogao da nastavi van Italije. I to najverovatnije baš na Stamford Bridžu. 

Britanski mediji naveliko pominju da će uskoro početi razgovori Čelsija i Rome, a kao keca iz rukava ostrvske novine izdvojile su menadžera srpskog veziste - Mateju Kežmana. Poznato je da je Kežman jedan deo karijere proveo upravo u Zapadnom Londonu. Mada njegov boravak u timu nije upamćen po najblistavijim izdanjima, njegova dobra povezanost sa klubom, a posebno vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem, mogao bi da ima presudni uticaj na to da SMS na leto ode upravo u London. 

Mada je Sergej nedavno parafirao novi ugovor, gde se pominje i da je otkupna klauzula oko 30.000.000 evra, cena mladog Srbina svakodnevno skače. A posle odlične partije protiv Rome ona navodno iznosi 35.000.000 evropskih novčanica. 

Navodno, Milinković Savić viđen je kao zamena za sunarodnika Nemanju Matića, koga određeni mediji vide u Juventusu. Doduše, više je realno da SMS bude igrač rotacije, s obzirom na odlazak Seska Fabregasa.

U svakom slučaju, vreme odluka se bliži. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaItalijaLacioMateja KežmanPremijer ligaSergej Milinković SavićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara