Kosan u svom stilu: Rekao sam da će Zvezda biti prvak u 12. kolu i ona je to postala

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.12.18. | 14:53

„Biće lepa utakmica, možda čak i neizvesna“, kaže strateg Napretka

Deset utakmica u prvenstvu i dve u Kupu traje serija nepobedivosti Napretka. Kruševljani ne samo da igramo takmičarski, nego i efikasan, dopadljiv fudbal, pa se nadaju da bi mogli nešto od toga da prikažu i na Marakani, u pretposlednjem kolu jesenjeg dela sezone.

Iako znaju kome dolaze na noge.
Crvena zvezda je neprikosnovena u ovom prvenstvu, ostaće tako i do kraja. Rekao sam da će u 12. kolu biti prvak države, što je ona i postala, tako da idemo da odigramo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je odličan, bez obzira na vremenske prilike. Bićemo maksimalno orjentisani ka igri i želji da napravimo što je moguće bolji reultat. To nikad ne može biti u drugom planu, jer možemo i hoćemo, ali moramo biti i realni“, predočio je Milorad Kosanović pred okršaj na Marakani (subota, 19.00, TV Arenasport 1)

Izabrane vesti

Iskusni trener može da računa na sve igrače, što je povoljnost pred dolazak u Beograd.
Ukoliko budemo igrali kako možemo to će biti lepa utakmica, čak možda i neizvesna. Idemo u Beograd da se igramo“, dodao je Kosanović.

Na poslednjih 15 takmičarskih utakmica Čarapani su samo jednom propustili da zatresu mrežu protivnika. Baš u duelu sa sutrašnjim rivalom, ali ističu da imaju čemu da se nadaju.
Sigurno nas očekuje teška utakmica. Zvezda ima dva tima, podjednako dobra. Pokušaćemo da iskoristimo svoju šansu. Ne idemo u Beograd da se branimo, verujem da će biti dobra utakmica. Nijedna ekipa koja igra protiv nas se ne pita samo ona, tako ni Zvezda“, dodao je Enver Alivodić, krilni vezista Napretka.

FOTO: Star sport


tagovi

Milorad KosanovićEnver AlivodićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara