""
""

Kruševački juriš ka Superligi: Beljić het-trikom razneo Borčane, Napredak je novi lider!

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.11.15. | 18:44

Izabranici Bogića Bogićevića u pred 3.000 ljubitelja fudbala zabeležili su i peti uzastopni trijumf u drugoligaškom društvu, ali im se nakon četiri utakmice bez primljenog gola konačno zatresla mreža i to u samom finišu utakmice, kada je precizan sa bele tačke bio Jordan Jovanović - 3:1

Napredak iz Kruševca nezadrživo juri ka povratku u najviši rang srpskog fudbala. Nošeni fenomenalnom partijom trostrukog strelca Bojana Beljića Čarapani su pod Bagdalom demolirali BSK iz Borče, nastavili fenomenalan niz pobeda u Prvoj ligi Srbije i osamostalili se na liderskoj poziciji, nakon današnjeg kiksa Bačke u Kragujevcu - 3:1 (1:0).

Izabrane vesti

Izabranici Bogića Bogićevića u pred 3.000 ljubitelja fudbala zabeležili su i peti uzastopni trijumf u drugoligaškom društvu, ali im se nakon četiri utakmice bez primljenog gola konačno zatresla mreža i to u samom finišu utakmice, kada je precizan sa bele tačke bio Jordan Jovanović.

Beljić je mrežu gostiju iz Borče načeo u 33. minutu, dok je pitanje pobednika rešio za tri minuta na početku drugog dela igre. Prvo je u 53. minutu i drugi put savladao Dušana Puletića, dok je golman gostiju i definitivno bio matiran tri minuta kasnije, nakon nove egzekucije bivšeg prvotimca Donjeg Srema.

Gol Jovanovića u 90. minutu došao je samo kao uteha gostima, koji su tako postali prvi tim još od 10. oktobra i poraza od Bačke u devetom kolu, uspeo da zatrese mrežu Napretka. Od tada je prošlo nešto više od mesec dana ili ukupno 488 minuta igre.

Kruševljani u 15. kolu idu na noge Bežaniji, posle Bačke, najozbiljnijem konkurentu za promociju u Superligu.

Prva liga Srbije, 14. kolo:

ČSK Čelarevo - Dinamo Vranje 1:0 (0:0)
Proleter Novi Sad - Bežanija  3:1 (0:1)
Loznica - Sloga Petrovac na Mlavi 2:1 (0:1)
Inđija - Kolubara 0:0
Radnički Kragujevac - Bačka Palanka 1:1 (0:0)

Napredak - BSK Borča 3:1 (1:0)
/Beljić 33, 53, 56 - Jovanović 90pen/

Nedelja:
13.00: Sloboda - Sinđelić
13.00: Donji Srem - Zemun

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeNapredak KruševacBSK BorčaBojan Beljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara