Toma Lemar
Toma Lemar

Lemar i Atletiko - još samo 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 20:22

Francuski krilni napadač na korak je od selidbe u Madrid

Prošle zime Toma Lemar je bio na korak od selidbe na Ostrvo. Pisalo se o Liverpulu i Arsenalu, posebno u samom finišu prelaznog roka, ali je sa poslednjim danom pijace utihnuo i zov iz engleske Premijer lige.

Ipak kvaliteti krilnog napadača Monaka nisu sporni, o tome svedoči i podatak da se priprema za učešće na mundijalu u Rusiji dok njegovi zastupnici pregovaraju sa Atletikom iz Madrida oko selidbe u Primeru.

Izabrane vesti

Jorgandžije su proteklih dana intenzivirale kontakte, a glavni zadatak je nagovoriti Kneževe da im prodaju 22-godišnjeg fudbalera.

Problem je obeštećenje, pošto su od prošlog leta i transfera Nejmara cene otišle visoko, pa 60.000.000 evra, koliko trenutno nudi Atletiko, nije dovoljno, pošto Monako traži čak 80.000.000. Međutim, a to potencira i transfer ekspert Đanluka Di Marcio, tim sa juga Francuske ne bi imao ništa protiv da se nađu negde na pola i da za 70.000.000 proda svog fudbalera. 

Lemar, koji je nedavno osvanuo na mnogim naslovnim stranama španske sportske štampe zbog navodnih pregovora sa Barselonom, mnogo je bliži Čolovom Atletiku koji želi da se fokusira na njegovu brzinu i svežinu po levoj, a po potrebi i desnoj strani. U svakom slučaju, dovođenjem Lemara kvalitet je zagarantovan.

Foto: Action Images


tagovi

Toma LemarLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara