"Milivojević"
"Milivojević"

Luka Milivojević opcija za Inter?

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.05.16. | 17:05

Kalčomerkato piše da bi fudbaler Olimpijakosa mogao da bude izbor Neroazura ukoliko potera za Jajom Tureom i Lukasom Biljom propadne

MilivojevićInter će ovog leta pokušati da promeni izgled sredine terena. Poznato je da je Roberto Mančini više nego zainteresovan za dovođenje Jaje Turea iz Mančester Sitija, dok je druga opcija Lukas Bilja, fudbaler Lacija. Ipak, Kalčimerkato ističe da bi treća opcija za Erika Tohira i Mančinija mogla da bude akvizicija iz Grčke - Luka Milivojević!

Problem sa Tureom je što je mnogo skup, a prema pisanju ovog izvora Interu se ne daje ogroman novac za jednog 33-godišnjaka. Sa Lukasom Biljom problem nisu godine, već novac. Lacio će saslušati ponude od 25.000.000 do 30.000.000 evra, što je previše za Neroazure.

Izabrane vesti

Tako se dolazi do Milivojevića koji je igrama u Olimpijakosu privukao mnoge poglede, između ostalog i Fenerbahčea koji je baš zaigrizao za našeg reprezentativca.

Takođe, njegova cena je daleko prihvatljivija - od 5.000.000 do 10.000.000 evra, tako da bi sa te strane bio daleko dostupniji Interu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AOlimpijakosmeđunarodni fudbalLukas BiljaLuka MilivojevićJaja TureItalijaInterGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara