""
""

Lukaku da postane novi Drogba... Moguće je

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.15. | 12:53

Trener Kristala Palasa pohvalno o napadaču Evertona

Menadžer Kristal Palasa Alan Pardju rekao je da je napadač Evertona Romeu Lukaku odličan fudbaler i naglasio da ima šansu da postane vrhunski golgeter poput Didijea Drogbe.

Belgijanac je postigao pet golova u poslednjih šest utakmica i već je stigao do kote 13 golova u takmičenjima, a priliku da nastavi seriju imaće u ponedeljak, kada će njegov tim ugostiti upravo Kristal Palas.
On je klasičan napadač i sjajan fudbaler. Čini mi se da bi Lukaku mogao da postane vrhunski strelac poput Didijea Drogbe. Levonog je, mislim da je to za napadače velika prednost, jer je većina odbrambenih fudbalera navikla da brani igrače koji se bolje služe desnom nogom“, rekao je Pardju.

Izabrane vesti

Lukaku je tokom karijere igrao za Anderleht, Čelsi i Vest Bromič Albion, a u Everton je stigao na pozajmicu, 2013. godine, da bi nakon sezone u klubu potpisao petogodišnji ugovor vredan 28 miliona funti.

Everton trenutno zauzima 11 mesto na tabeli sa 21 bodom, a utakmicu sa Kristal Palasom odigraće u ponedeljak od 21.00 sat. Kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Romelu LukakuPremijer ligaEvropaEvertonEngleskaDidije DrogbaAlan Pardju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara