""
""

Menadžer Kardifa o Grujiću: Voli ga Klop, hoće na Mundijal

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.18. | 13:47

„Svi naši skauti imaju lepo mišljenje o njemu“, poručio Nil Vornok

Kreće možda i najvažniji period u karijeri Marka Grujića. Ili bar jednako važan kao jeseni 2015.godine kada je vezista Liverpula dobio šansu u matičnoj Crvenoj zvezdi.

Potencijalni reprezentativac Srbije dobiće minutažu u Kardifu i samim tim i šansu da pokaže menadžeru Redsa Jirgenu Klopu da je zreo za najviše domete. Velški klub, koji se takmiči u Čempionšipu, preuzeo je platu Marka Grujića i obavezao se da će Srbin početi 14 utakmica do kraja sezone. U suprotnom plaćaće penale.
„Za obe strane je dobro što je postignut takav dogovor. Želim da Marko Grujić igra. Nisam ga doveo u Kardif kako bi samo upisivao brojeve. On je dobar momak i sjajan igrač. Svi naši skauti imali su pozitivno mišljenje o njemu“, poručio je Nil Vornok.

Izabrane vesti

Visoki vezista trebalo bi za novi klub da debituje već sutra na gostovanju Šefildu.
„Kardif može da bude odlična opcija za Grujića. Možemo mnogo da ga poguramo. Ovog leta se igra Mundijal i Grujić želi da bude deo reprezentacije Srbije. Ako u tome uspemo biće to odličan posao za obe strane. Ne shvatam klubove koji uzmu igrače, a potom ih ne puštaju da igraju. To je čisto gubljenje vremena“.

Menadžer Kardia je posebno naglasio da je Grujić u planovima Jirgena Klopa.
„On zaista voli tog momka. Poslao ga je kod nas kako bi napredovao“, dodao je Vornok.

 


tagovi

Nil VornokMarko GrujićKardif SitiJirgen KlopEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara