"ima razloga za osmeh u Barsi"
"ima razloga za osmeh u Barsi"

Mesiju zlatna kopačka, Suarezu ukraden het-trik i rabona koja bi se pamtila, Paulinjo kao na fliperu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.12.17. | 22:35

Deportivo nije imao šanse na stadionu Kamp Nou

ima razloga za osmeh u BarsiVratiće se Real iz Azije sa peharom klupskog prvaka sveta, ali neće mu se dopasti ono što će videti na tabeli Primere. Barselona će predstojeći El Klasiko dočekati sa šest bodova prednosti u odnosu na najvećeg, verovatno i jedinog pravog rivala u šampionskoj trci. U 16. kolu Primere, Deportivo je mogao da pretrpi i mnogo teži poraz od Barsinih 4:0.

Počelo je svečanim uručenjem Zlatne kopačke Lionelu Mesiju, najboljem strelcu Evrope u sezoni 2016/2017, a završilo se pričama o tome kako se Luis Suarez vratio u prepoznatljivu golgetersku formu, te kako je Paulinjo, uprkos podrugljivim komentarima na Barsin račun kad ga je vraćala u evropski fudbal iz Kine, otkrovenje sezone.

Izabrane vesti

Obojica su naime po dva puta tresli mrežu nesrećnih gostiju iz Korunje, a Suarezu je verovatno trebalo da bude upisan i treći i to kakav! Rabonom je iz mrtvog ugla gađao Urugvajac, Ruben je loptu izbacio tu negde na granici. Sudija je ipak procenio da lopta nije celom obimom prešla gol liniju. Utisak je da je pogrešio, a kako u Primeri još nema video tehnologije za ovakve slučajeve ostali smo uskraćeni za definitivan odgovor.

 

Ne mari. Neće se niko u Kataloniji preterano buniti zbog toga. Posebno zato što je i Paulinjo dao svoj doprinos sa dva fliper gola pošto ga je lopta pogađala posle šuteva saigrača. Ali nemojte da mislite da je to slučajno, Brazilac je ove sezone postigao već šest prvenstvenih golova, dva namestio i svi su saglasni da je posle Mesija i donekle Suareza ove jeseni pokretač Blaugrane. A svi su se smejali i govorili da su u Barseloni skrenuli.

Još da je Mesi bio precizan sa tog penala pukla bi i petarda. Nije ni ovako loše. Samo se setite leta, Nejmarovog odlaska, priča da se Barselona pogubila, da ne može više da dovede najbolje igrače planete, da joj sledi neminovan krah...

Krah ne izgleda ovako.

Primera, 16. kolo:

Petak:

Sevilja - Levante 0:0

Subota:

Atletik Bilbao - Sosijedad 0:0

Eibar - Valensija 2:1 (0:0)
/Inui 49, Džordan 88 - Mina 57/

Atletiko Madrid - Alaves 1:0 (0:0)
/Tores 74/

Nedelja:

Đirona - Hetafe 1:0 (1:0)
/Stuani 5/

Selta - Viljareal 0:1 (0:0)
/Fornals 35/

Las Palmas - Espanjol 2:2 (0:2)
/Remi 80, Kaljeri 89 - Đerar Moreno 19, 41/

Barselona - Deportivo 4:0 (2:0)
/Suarez 29, 47, Paulinjo 41, 75/

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaLuis SuarezPaulinjoPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara