"Fasone (desno) u društvu novih vlasnika"
"Fasone (desno) u društvu novih vlasnika"

Milan opet u vrhu Evrope za četiri godine? Tako obećava desna ruka Kineza...

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.05.17. | 16:57

Novi vlasnici obećali značajne investicije

Fasone (desno) u društvu novih vlasnika

Otkako je Silvio Berluskoni predao vlasničke ključeve Milana kineskim biznismenima, slavni klub deluje još slabije nego pod njegovom komandom poslednjih godina...

Izabrane vesti

Od dolaska Kineza na čelo kluba, Milan je osvojio samo dva boda. Protiv Intera u poslednjem sekundu meča i na gostovanju slabašnom Krotoneu. Dok je poražen od Empolija i Rome. Ne baš najbolji početak novih vlasnika...

Istina za volju, oni se i ne mogu kriviti jer su tek došli i zatekli loše stanje. Zato obećavaju da će investicijama podiči Milan u sam vrh italijanskog i evropskog fudbala.
„Imamo jasan plan. Vlasnici su odlučili da naprave značajne investicije i postoji velika volja da se Milan vrati u EVropu. Želimo da opet budemo konkurentni na najvišem nivou evropskog fudbala i verujemo da ćemo uspeti u tomu za četiri godine“, kaže generalni direktor Marko Fasone, koji je desna roka novih vlasnika.

Ono što najviše brine navijače Milana je status Đanluiđija Donarume jer se Mino Rajola trudi da ga odvede iz kluba.
Donaruma je važan igrač za nas, želimo da ostane i uvereni smo da će ostati još dugo sa nama“, rekao je Fasone.  

Direktor je potvrdio poverenje u trenera Montelu kojem ne ide najbolje u finišu sezone.
„Što se Montele tiče, delim poverenje koje novi vlasnici imaju u njega. Biće naš trener i naredne sezone. sada nam je prioritet da produžimo ugovore sa nekim igračima“.

Očekuje se da Milan dovede značajna pojačanja. Najčešće se pominju imena Franka Kesija iz Atalante i Seska Fabregasa iz Čelsija.
„Kesi je jedna od naših želja, ali o njemu će pričati na kraju sezone jer smo fokusirani na preostale tri utakmice u sezoni. Fabregas je dobar igrač, ali i o njemu ćemo pričati kada se prvenstvo završi“.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanMarko FasoneItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara