"Stevan Mojsilović"
"Stevan Mojsilović"

Mojsilović: Hvala Bogu, sad je sve dobro, samo još da Rad pobedi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.05.14. | 12:00

Doskorašnji trener Građevinara prebrodio manje zdravstvene probleme, pa za kraj ima još jednu želju – da tim sa Banjice pobedi Metalac u baražu za dopunu Superlige

Stevan MojsilovićStigao je kada je Rad bio na koti od 15 osvojenih bodova i za 10 kola uspeo da osvoji još 14 što je Građevinarima bilo taman dovoljno za beg sa začelja i mesto u baražu za ostanak u Superligi. Iako su se pojedinci već pomirili sa ispadanjem u niži rang. Međutim, Rad još nije završio posao, a Stevan Mojsilović neće moći da pomogne ekipe u dvomeču sa Metalcem.

Klub iz Crnotravske i 48-godišnji strateg su se, naime, rastali zbog manjih zdravstvenih problema Mojsilovića.
"Hvala Bogu, sad je sve dobro. Bila je ta uzbuna u nedelju, neke srčane smetnje, bol u grudima. Dobio sam opomenu lekara zbog prevelikog stresa. Ali, takav sam, uvek dajem celog sebe na poslu. Nije to sad više ni bitno, samo da Rad pobedi Metalac", kaže Mojsilović za MOZZART Sport, uveren da Građevinari neće razočarati.
"Uz svo uvažavanje Metalca, Rad jeste favorit i ja sam uveren da će pronaći način da prođe. Želim mu sve najbolje i trenutno su mi sve misli uperene kao tom baražu".

Izabrane vesti

A za posle?
"Videćemo za posle. Uvek sam otvoren za to posle. Čekam poziv i neke nove kombinacije", smeje se Mojsilović.

Odbija, ipak, da nam otkrije ono što je uvek posebno zanimljivo kad je Rad u pitanju: U moru talentovane dece na Banjici, ko je najtalentovaniji?
"Ne bih izdvajao nikog, jer iako igrači čine ekipu – mi smo nastupali kao tim. I kao tim će Rad izaći na crtu Metalcu. I kao tim će da uspe! A samo ću podsetiti da smo jedini u prvenstvu igrali onaj pravi 4-3-3, pa čak protiv Voždovca u jednom trenutku i 4-1-5. Ali, razumite, ne volim da izdvajam pojedince, a iz iskustva znam da nekad to i nije dobro za njih dok su u mladim godinama", zagonetan ostaje Mojsilović.

Ako i vi verujete u Građevinari bacite pogled na kvote u kladionicama MOZZART - kvota na dvojku u Gornjem Milanovcu je primamljivih 3,05.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaRadPrva liga SrbijeMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara