"Alvaro Morata"
"Alvaro Morata"

EP (U21): Morata opet spasio Furiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 22:40

Španija i Holandija se pobedama nad Nemačkom, odnosno Rusijom, priključile Italiji u polufinalu prvenstva Evrope za igrače do 21 godine

Alvaro MorataSelekcije do 21 godine Holandije i Španije već posle dva kola u Grupi B plasirale su se u polufinale Evropskog prvenstva koje se igra u Izraelu. Oni će u međusobnom meču koji se igra u sredu u Petah Tikvi odlučiti pobednika grupe.

Holanđani su deklasirali Rusiju sa 5:1, dok su Španci pobedili Nemačku na istovetan način kao i Ruse u prvom kolu. Ove dve reprezentacije priključile su se vršnjacima iz Italije, koji su već izborili mesto u polufinalu pobedama nad Engleskom i domaćinom Izraelom.

Alvaro Morata je ponovo ušao sa klupe u poslednjih pola sata i ponovo je golom u završnici meča obezbedio tri boda prvom favoritu prvenstva. Nemci su tako opet poraženi u finišu meča. Pre tri dana su stigli dva gola minusa protiv Holandije, samo da bi im srce slomio Fer u poslednjem minutu.

Izabrane vesti

Holanđani su u prvom meču dana u Jerusalimu demontirali Zbornaja komandu. Mrežu Nikolaja Zabolotnija načeo je igrač PSV-a Džordžinjo Vajnaldum u 38. minutu, a kome idu bodovi bilo je jasno posle isključenja Nikite Čičerina u 50. minutu. Jedanaest minuta kasnije Luk de Jong duplirao je prednost Lala, a nada Rusa koju je probudio Čerišev u 65. Minutu, trajala je samo 240 sekundi kada ju je okončao napadač Benfike Ola Džon. U završnici meča za ubedljiviju pobedu potrudili su se Dani Husen i Liroj Fer.

(FOTO: Action images)


tagovi

Džordžinjo VajnaldumEvropaHolandijaLiroj FerLuk de JongNemackaola džonreprezentativni fudbalRusijaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara