"Dimitar Berbatov"
"Dimitar Berbatov"

MOŽE MU SE: Berbatov u Grčkoj napravio intervju sa samim sobom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.16. | 21:30

Napadač PAOK-a pokušao da objasni razloge za prvi crveni karton posle 13 godina koji je dobio protiv AEK-a

Dimitar Berbatov

Napadač PAOK-a Dimitar Berbatov objavio je bizaran intervju sa samim sobom na svom Fejsbuk profilu kako bi odbacio tvrdnje da nije dovoljno posvećen klubu za koji nastupa.

Izabrane vesti

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda i Totenhema dobio je crveni karton posle 13 godina i to nakon što je laktom udario protivničkog fudbalera tokom nedeljne utakmice sa AEK-om.

Bugarin je isključen samo 17 minuta nakon što je ušao u igru u drugom poluvremenu. Valjda zato poželeo je da u neobičnom intervjuu, jedan na jedan, objasni da nije imao nameru da propusti utakmicu, kako mu mnogi zameraju.

Berbatov je, izigravajući novinara, napisao:
“Neki mediji tvrde da ne želite više da igrate za PAOK?”

Potom je Bugarin odgovorio na to pitanje, ali kao igrač:
“Upravo to je razlog zašto vama dajem ovaj intervju, a ne ljudima koji su izašli u javnost sa ovako glupim pretpostavkama. Naravno da to nije istina i da sa takviom navodima pojedinci žele da naruše atmosferu u klubu. PAOK je sada moj tim i želim da se borim za njega, čak i ako to ponekad podrazumeva da dobijem crveni karton.”

Sada 34-godišnji Berbatov priznao je da je bio razočaran što je meč počeo kao rezerva na utakmici u kojoj je njegov tim poražen i da je bes kriv za sve.
“Igrač AEK-a me je držao i sprečavao da se izborim za poziciju, a ja sam bio nervozan i ljut i zato sam ga udario. Nisam igrao i nisam mogao nikako da pomognem timu. Bio je ovo derbi, a ja sam stigao ovde upravo da bih igrao ovakve utakmice, gde moje iskustvo i kvalitet mogu da pomognu, a ne da sedim na klupi I ne radim ništa. Ali, upravo se desilo sve kontra”, objasnio je Berbatov.

Bugarin je obećao i da će povesti računa o ponašanju ubuduće jer ako ovako nastavi izgledaće da mu nije više stalo do PAOK-a.
“Ako strast prema fudbalu opadne, a ja prestanem da se ljutim, prekinem da vičem i gestikuliram na terenu, onda to znači da me fudbal više ne zanima, a ni tim za koji igram”, zaključio je Dimitar Berbatov.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

PAOKGrčkaEvropaDimitar BerbatovBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara