"Luda atmosfera na Novakom treningu u Akapulku"
"Luda atmosfera na Novakom treningu u Akapulku"

Mučačo, ako bi da gledaš Novaka daj 6.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.02.17. | 15:07

Preprodaja ulaznica za turnir u Akapulku bukvalno proključala kako je u Meksiko sleteo naš as

Luda atmosfera na Novakom treningu u AkapulkuKoliko znači dovođenje najpopularnijih tenisera na svetu, a tu se pre svega misli na "veliku četvorku" (Federer, Nadal, Đoković i Mari) na neki manji turnir, nepotrebno je objašnjavati.

Uticaj njih četvorice je prilično dramatičan, što je moglo da se vidi i sinoć u Akapulku kada je nekoliko hiljada navijača svih životnih doba preplavio tribine glavnog terena dočekavši prvi trening  srpskog asa u pravoj lationoameričkoj, karnevalskoj atmosferi. Čak sa pravim, pravcatim "meksičkim talasima", na odušeljenje Novakovo.

Izabrane vesti

 

 

A koliko "košta" popularnost Novaka Đokovića odmah se videlo na tamošnjim forumima, pošto je odmah krenula preprodaja već kupljenih ulaznica za dane kada se očekuje da će Novak igrati. A kako su otkrili meksički mediji, dnevne karte su se na internetu prodavale za čak 128.000 meksičkih pezosa, što je više od 6.100 evra! Pravo malo bogatstvo za parče papira.

A ako vas interesuje zašto je Đoković odabrao Akapulko, a ne Dubaiji kao što je to radio prethodnih godina pročitajte u našem tekstu. A ako niste upoznati sa žrebom koji nije bio naklonjen našem teniseru, pogledajte OVDE.

(foto: youtube printscreen)


tagovi

SrbijaNovak ĐokovićMeksikoJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara