"Murinjo i Kasiljas iz vremena saradnje u Realu"
"Murinjo i Kasiljas iz vremena saradnje u Realu"

Murinjo zaboravio šta je radio Kasiljasu, sad ga brani: Nikad ne bih menjao golmana posle jednog kiksa

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.06.14. | 18:41

A dok je bio u Realu, Iker mu je sedeo na klupi...

Murinjo i Kasiljas iz vremena saradnje u RealuLjudi se menjaju, pa tako i Žoze Murinjo! Iako se tokom poslednjih šest meseci boravka u Real Madridu držao tvrdokornog stava da drži Ikera Kasiljasa na klupi, čuveni Portugalac je sad promenio ploču i iz sve snage šalje poruke podrške golmanu španske reprezentacije.

To što je Kasiljas napravio neshvatilje propuste na susretu sa Holandijom (1:5) nije dovoljan razlog da ga Visente Del Boske skloni iz tima. Bar tako smatra menadžer Čelsija.
Pozicija golmana je specifična i ja ne bih ništa menjano samo na osnovu jedne lošije utakmice. Jedino bih posegao za zamenom u slučaju dugotrajno loše forme tokom koje bi čuvar mreže pokazao nedostatak samopouzdanja i stabilnosti i kad bi mi njegov govor tela pokazao da je bolje da ga stavim na klupu. Iker odlično brani za reprezentaciju Španije i uživa poverenje trenera. Jedna loša utakmica nije dovoljan razlog za promene“, rekao je Murinjo koji je tokom proleća 2013. pod orazloženjem da nije u formi sklonio Kasiljasa iz startnih 11 Reala i poverenje ukazao Dijegu Lopezu.

Izabrane vesti

Španije u sredu igra sa Čileom meč drugog kola Grupe B. Kvota na pobedu Crvene furije je 1,70, a ostale kvote za taj susret možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoŠpanijareprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalIker KasiljasEvropaBrazil2014BBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara