""
""

Najbolja odluka u karijeri mi je što sam Siti izabrao pre Barselone!

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.07.16. | 09:16

Nolito o novom poglavlju u karijeri...

Gotovo godinu i po dana Nolito je važio za prvog pika Barselone na poziciji prve rezerve Mesiju, Nejmaru i Luisu Suarezu. Takve role svojevremeno su imali Ejdur Gudjonsen i Henrik Larson, ali donedavni fudbaler Selte i odbegli momak katalonskog giganta želeo je nešto više. Iza sebe je već imao jednu neuspelu epizodu u Barsi i nije hteo da se istorija ponovi. Posebno nakon odlične sezone kakvu je imao u Vigu, gde je bio prva vedeta kluba. Zato je odabrao – Mančester Siti.
„Nije mi trebalo mnogo da se odlučim za to da prihvatim ponudu Sitija. Mislim da je to najbolja odluka koju sam doneo u karijeri. Ne žalim zbog toga što nisam izabrao Barselonu. Imao sam ozbiljne konsultacije sa porodicom i agentom i smatram da sam izabrao kako treba. Igraću pod vođstvom Pepa Gvardiole u Sitiju, ko njega ću igrati u prvom timu i jako sam srećan“, rekao je Nolito.

Izabrane vesti

Ono što je Nolita privuklo Sitiju jeste upravo to što će imati priliku da bude redovni prvotimac, a ne zamena paklenom trilingu Barselone.
„Imao sam sreće da igram sa Mesijem, ali sada želim da uživam u životu i fudbalu i budem srećan. Srećan sam što sam već igrao u Barsi, doduše ne toliko u prvom timu, ali sada je samo Siti bitan“.

Interesantno, Nolito i Gvardiola su već sarađivali i to upravo u Barseloni.
„Nije trajalo dugo, ali bilo je jako lepo. To je jedan od razloga što sam došao u Siti. Veliki tim, veliki projekat, zato želim da zajedno napravimo velike stvari“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPremijer ligaPep GvardiolaNolitoMančester SitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara