"Navijači Zemuna mogu da budu zadovoljni"
"Navijači Zemuna mogu da budu zadovoljni"

Navijači u Kragujevcu navijali zajedno, ali Zemunci ne praštaju!

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.08.15. | 19:29

Počela sezona u Prvoj ligi Srbije. Pobede i za Bačku, Loznicu, Inđiju, goleada u Pećincima

Navijači Zemuna mogu da budu zadovoljniLopta se zakotrljala i na drugoligaškim terenima u Srbiji, a sudeći prema prvim rezultatima čine se da u Zemunu ozbiljno računaju da se posle šetnje kroz Srpsku ligu Beograd mogu i do ekspresnog plasmana u elitu. Na kragujevačkom Čika Dači navijači Radničkog i Zemuna navijali su zajedno, ali su na kraju jedni kućama otišli zadovoljniji nego drugi pošto su Plavo-zeleni odneli bodove pobedom od 2:1.

Sve je bilo gotovo u prvom poluvremenu. U 33. minutu je doskorašnji fudbaler Novog Pazara Dejan Rusmir probio led da bi u 45. Ajković doneo Zemuncima nedostižnih 2:0. Pogodak Aleksandra Keljevića sa penala koji je sudija Danilo MIhajlović svirano zbog prekršaja Kuzmanovića nad Stevićem tako je bio dovoljan samo za častan poraz dojučerašnjeg superliaša, ozbiljno uzdrmanog besparicom.

Izabrane vesti

Još jedan sada već bivši član elite Donji Srem uspeo je da se vrati iz nokdauna i u najzanimljivijem meču izbori remi sa Sinđelićem 2:2. U susretu dva tima sa takođe najvišim ambicijama Bačka je savladala Kolubaru sa 2:0, dok je Loznica povratničku sezonu u Prvoj ligi otvorila minimalcem od 1:0 protiv BSK-a.

Vojvođanski derbi Proletera iz Slane Bare i Čelareva jedini je završen bez golova, a pobednika nije bilo ni u okršaju Inđije i Sloge iz Petrovca na Mlavi – 1:1.

U večernjem tereminu u Kruševcu se sastaju Napredak i Dinamo iz Vranja, a u Užicu Sloboda i Bežanija.

Prva liga Srbije, 1. kolo:

Bačka – Kolubara 2:0 (1:0)
Donji Srem – Sinđelić 2:2 (0:1)
Loznica – BSK 1:0 (1:0)
Inđija – Sloga Petrovac na Mlavi 1:1 (1:0)
Proleter Novi Sad – Čelarevo 0:0
Radnički Kragujevac – Zemun 1:2 (0:2)
20.00: Napredak – Dinamo Vranje
20.00: Sloboda – Bežanija

(FOTO: MN Press, arhivska)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara