"Marselo Bijelsa"
"Marselo Bijelsa"

Ne kači se s Ludakom: Bijelsa traži svojih 14.000.000

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.17. | 13:08

Sud će presuditi

Marselo BijelsaLil ga je suspendovao i spremio otkaz, mada se na taj potez na kraju nije odlučio. Jer kad je video koliko je Marselo Bijelsa, poznat pod nadimkom Ludak, zaista lud shvatio ja da je u velikom problemu. Naime, vrlo lako bi moglo da se desi da će Lil taj trenutak srdžbe posle nenajavljenog trenerovog odlaska u Čile morati da plati sa čak 14.000.000 evra!

Čim je čuo za suspenziju, detaljima opsednuti Bijelsa je kontaktirao svoje advokate i pozvao ih da zajedno prođu papire. Uveren da Lil nema osnova za jednostrani raskid saradnje, odnosno da on sam odlaskom na sahranu preminulom prijatelju nije napravio ništa toliko strašno da zaradi otkaz.

Izabrane vesti

Sada više i ne želi da se vrati na posao, iako je i dalje samo suspendovan, već pokušava da dokaže da ga je Lil već otpustio. A ako to dokaže onda će temperament Argentinac krenuti u proces dokazivanja da je nepravedno dobio otkaz.

MOZZART KVOTE
(1,33) Olimpik Lion (5,40) Lil (8,50)

Sasvim je moguće da će i uspeti. Ako se to i desi Lil će morati da mu isplati sve ono što mu po ugovoru sleduje. Kako je ugovor potpisan do 2019. godine mediji pišu o sumi od čak 14.000.000 evra!

Jeste možda genijalan, ali je i previše težak za saradnju. Posle ovoga, a i nekih ranijih istupa, teško da će opet pronaći posao u Evropi. Ali sa 14.000.000 evra u džepu lakše će se preboleti.

A ekipa neka razmišlja kako će sutra protiv Liona...

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1LilMarselo Bijelsa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara