""
""

Odbrana Serža Orijea: Podržavaju ga Drogba i golman najvećeg rivala

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.16. | 12:43

Desni bek PSŽ-a i dalje u centru pažnje

U svlačionici Pari Sen Žermena izazvao je bes, a kod svog zemljaka - saželjenje. Serž Orije je sam sebe izbacio iz konkurencije za prvi tim pariskih Svetaca do kraja sezone, usput će morati da plati 180.000 evra, zbo toga što je blatio trenera Lorana Blana i saigrače, ali posle početne osude javnosti, na adresu desnog beka reprezentacije Obale Slonovače počele su da stižu reči podrške.

----->>> Nezapamćen skandal u Parizu: Brutalne uvrede Serža Orijea
----->>>Hrani kuče da te ujede: Blan teško podneo uvrede
---->>>PSŽ nema milosti! Orije suspendovan do kraja sezone, mora da plati ogroman novac

Izabrane vesti

Nekoliko takvih uputio je Didije Drogba, Orijeov nekadašnji saigrač iz reprezentacije.
Uglavnom ne komentarišem ovakve pojave, ali sam uznemiren zbog načina na koji je moj mali brat Serž Orije tretiran prethodnih dana. Da, pogrešio je. Da, rekao je nešto što ne bi smeo, ali, svi grešimo: igrači (uključujući i mene), treneri, agenti, sudije, predsednici klubova, čak i navijači. Zar ne bi trebalo da edukujemo mlađe fudbalere kako da se ponašaju, da ih pripremimo za svet u kome društvene mreže mogu da vam stvore ili upropaste karijeru. Ili ćemo samo upirati prstom i neke igrače, a ne u druge? Time ništa nećemo postići. Drž’ se, brate moj“, oglasio se Drogba.

Odmah posle njega u zaštitu Serža Orijea stao je i Stiv Mandanda, golman Marselja, najvećeg rivala PSŽ-a.
Serž jeste napravio glupost, poneo se kao dete, kao što svi, nekad manje, nekad više, činimo. Ne kažem da je to dobro, ali nije ubio nikog. Izvinio se i stavio svima do znanja da je pogrešio. Upotrebnom društvenih mreža priče se brzo šire. Nadam se da će se na isti način i ugušti. Isto tako, nadam se da će mu zvaničnici i navijači PSŽ-a oprostiti“, obrazložio je Mandanda.

Zlatan Ibrahimović, lider francuskog prvaka, još se nije oglasio. Bar je javno. Ne bismo voleli da budemo u koži Orijea ako Šveđanin odluči da prozbori koju s njim.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiv MandandaSerž OrijePari Sen ŽermenLiga 1FrancuskaEvropaDidije Drogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara