Oprez, Klemon meša karte

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.12.18. | 10:35

Genk je sklopio mašineriju koja melje sve pred sobom, ali mu kup nije ni kraj pameti

Genk u poslednje vreme ne blista, ali je i dalje jedan od glavnih kandidata za titulu u Belgiji.

Četa Filipa Klemona igra fenomenalan fudbal. Klemon je bivši kapiten i legenda Briža u kojem je 10 godina proveo kao igrač, a potom još sedam godina kao skaut, pomoćnik, u dva navrata i privremeno rešenje na klupi. Ali nikada nije postao prvi trener. Sada bi "svom" Brižu mogao da skine krunu i na najbolji mogući način se preporučio za posao o kojem godinama sanja… Genku je sklopio mašineriju koja melje sve pred sobom.

Izabrane vesti

Klemon je poznat po tome što nekada ume da izvede na teren sastav bez ijednog Belgijanca, ali to nikome ne smeta jer Genk zaista igra odlično. Trosar, Samata, Malinovski, Pejntsil, Ndongala... Zapamtite ova imena.

S druge strane, Šarlroa se vrti na sredini tabele Pro lige i beleži solidne rezultate u minulom periodu. U svakom slučaju, teško je očekivati da će Šarlroa i Genk baš punom snagom zapeti u osmini finala kupa jer imaju neke druge prioritete.

Realnije nam je da i jedni i drugi malo promešaju karte, najpre Genk koji igra i Ligu Evrope. Verovatno mu kup nije ni na kraju pameti... Na poslednja četiri međusobna susreta ovih timova zaokružen je tip GG, od čega triput GG4+. Dakle, ako biste da izbegnete prognozu pobednika, što je i logično, jer se nikad ne zna sa kupovima, pogoci su, čini se, optimalno rešenje.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 1847 BEL K Charleroi - Genk tgg gg 1,58
Ukupna kvota1,58

BELGIJA, KUP - OSMINA FINALA

Utorak
Kortrajk - Zulte Varegem 1:0 (1:0)
Gent - Beršot 3:0 (2:0)

Foto: Reuters


tagovi

Kup Belgijesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara