"Čotra u jednom od duela"
"Čotra u jednom od duela"

Đorđe Čotra: Nismo planirali ovoliko da se branimo, u revanšu podjednake šanse

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.07.16. | 23:16

Srpski internacionalac iz Zaglebja o susretu sa Partizanom...

Čotra u jednom od duelaTukao je - kako i treba da tuče fudbaler čiji je zadatak da protivničke napadače udalji od svog gola. Đorđe Čotra je svoje obavio. Igrači Partizana samo na sebe mogu da budu ljuti što nisu realizovali jednu od brojnih šansi. Priznaje i Čotra - bilo ih je.

Ali...
Jeste, Partizan je dobro držao loptu, a mi nismo najbolje ušli u utakmicu, ali mislim da nismo loše odigrali. Pa crno-beli su bolje šansi stvorili tek kad su ostali sa igračem više. Tako da kad se sve sabere na kraju možemo da budemo zadovoljni“, kaže 31-godišnji fudbaler i dodaje.
Znali smo da je Partizan i tehnički i taktički dobra ekipa i iskreno nismo planirali da se ovoliko branimo kao večeras. Partizan nas nije iznenadio igrom, a što se tiče revanša videćemo kako će trener postaviti taktiku“.

Izabrane vesti

Šanse?
Podjednake“, kratko odgovara.

Jasan je i kada govori o opštoj oceni da je zbog nekoliko žustrih faulova u prvom poluvremenu možda trebalo da dobije žuti karton već tada.
To je fudbal. Agresivna je igra, a da li je sudija propustio da mi da karton ili ne sada je sasvim nebitno. To je sve stvar sudijskog kriterijuma“, zaključio je Čotra.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

ZaglebjeSrbijaPoljskaFK PartizanLiga EvropeĐorđe Čotra

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara