"Vanda, Lopez i Ikardi"
"Vanda, Lopez i Ikardi"

Osveta je najbolja kada se servira hladna: Maksi Lopez u 94. namestio gol i imao šta da poruči Ikardiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.01.15. | 17:26

Argentinci nastavili rat na terenu

Vanda, Lopez i IkardiItalijanski mediji slave svaki put kada treba da se sastanu Mauro Ikardi i Maksi Lopez. Mlađi Ikardi preuzeo je lepšu polovinu starijeg Lopeza, Vandu Naru (u međuvremenu dobio dete sa njom), što nije naišlo na odobravanje javnosti, čak je gnevan bio i slavni Dijego Armando Maradona.    

Dvojica Argentinaca vodili su ratove preko društvenih mreža, a sticajem okolnosti borbe su se preselile i na teren. Ikardi je dobio prvu bitku, kada je sa Interom porazio Sampdoriju sa 4:0 uz postignut gol (izostalo rukovanje pre meča), a Lopez se revanširao u dresu Torina, kada je u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena namestio Moretiju gol za minimalnu pobedu.
"Nikada nisam započeo bilo šta od toga. Smatrao sam da privatne stvari treba da ostanu privatne. Mi smo profesionalci i tako treba da se ponašamo", rekao je Lopez pre meča, ali nije stao iza svojih reči. 

Izabrane vesti

Lopez posle meča sa Neroazurima, dok je slavio sa Bikovima, nije propustio priliku da pošalje poruku svom bivšem prijatelju.  

Osveta se najbolje servira kada je hladna...

(FOTO: Action images) 


tagovi

TorinoSerija AMauro IkardiMaksi LopezItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara