""
""

Partizan poražen od Pro Reka, čudo u Dubrovniku

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.02.17. | 21:08

Završeno peto kolo Lige šampiona

Kao što se i očekivalo mladi sastav vaterpolista Partizana nije mogao mnogo da parira daleko jačem Pro Reku u petom kolu Lige šampiona. Crno-beli su na Banjici poraženi 5:17 od favorizovanih Italijana koje se klupe predvodi Vladimir Vujasinović.

Izabrane vesti

Partizanu je to bio četvrti poraz u pet utakmica i ostaje na onom jednom osvojenom bodu protiv Hanovera u Nemačkoj. Pro Reko je nastavio trijumfalni niz i ima pet pobeda u pet utakmica.

Na Banjici je sve bilo jasno posle prve četvrtine koju su Italijani rešili u svoju korist rezultatom 3:0. Crno-beli vrtić je u drugom kvartalu izgubio sa časnih 2:3, da bi u drugom poluvremenu usledila rutina u režiji Italijana.

Po običaju, najefikansiji u Partizanu je bio Ognjen Stojanović sa tri gola, dok su po jedan dali Lukić i Toholj. Na drugoj strani se istakao Jakopo sa četiri gola, a srpski reprezentativci Mandić i Filipović su upisali po dva.

Senzaciju dana u grupi B, ali u celom takmičenju je napravio Hanover. Nemci su na gostovanju evropskom prvaku Jugu u Dubrovniku odirgali neverovatnih 15:15. Čak su bili na pragu pobede, ali je Jug poslednju četvrtinu rešio u svoju korist sa 9:5 i izvukao bod. Kod Nemaca je blistao Crnogorac Radović sa pet golova, a isti broj pogodaka u dubrovačkom timu je upisao naturalizovano Hrvat Perone.  

Mađarski Solnok je opravdao ulogu favorita protiv nemačkog Špandaua, a po dva gola za pobednički tim su dali Prlainović i Aleksić

Grupa A:
Utorak:

Olimpijakos - OSC Budimpešta 7:4
Sreda:
Solnok - Špandau 12:7
Nica - Breša 9:12

Grupa B
Sreda:

Partizan - Pro Reko  5:17
Jug - Hanover 15:15
Barseloneta - Eger 10:6

(FOTO: MN Press)


tagovi

VK PartizanvaterpoloPro RekoOgnjen StojanovićFilip FilipovićDušan Mandić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara